Hunkemöller in Heerlen

8.4
57 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  8.8
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.7
 • Aanbiedingen
  8.5
 • Corio Center 31
 • De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding. De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is. Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

  Lees meer
 • Lingerie & Ondergoed
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Hunkemöller in Heerlen, Corio Center 31

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hunkemöller in Heerlen, Corio Center 31. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Het is een nogal kleine krappe winkel...

6.7 10

Het is een nogal kleine krappe winkel, waardoor er een minder groot assortiment is.

Vrouw

Goed geholpen met de maat en nog andere...

8.0 10

Goed geholpen met de maat en nog andere stukken laten zien ter vergelijking. Heel fijn!

Vrouw

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel...

7.3 10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze zijn altijd bereid om same met je verder te kijken en nemen daarbij alle moeite om aan je vraag/wens te voldoen.
daarnaast vind ik het assortiment erg uitgebreid en de lingerie is van goede kwaliteit.

Jolanda

Super goede aanbiedingen en bovendien doordat...

9.0 10

Super goede aanbiedingen en bovendien doordat je punten kunt sparen heb je meteen weer korting bij je volgende aankoop!!

Annika

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...

8.0 10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijzen zijn soms wat duurder waardoor ik niet gauw veel zal kopen. Kwaliteit is wel prima maar een set is bijv. Naar mijn mening duur vooral voor de slips prijzen voor de beha's vindt ik nog wel te doen.

Cyriëlle Logister
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Hunkemöller

Contact

Corio Center 31
6411 LX, Heerlen

Bekijk de overige Hunkemöller winkels in Heerlen.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift, Fashion Cheque

Merken

Hunkemöller

Categorieën

Lingerie & Ondergoed

Hunkemöller

Hunkemöller logo In Nederland bevinden zich 214 Hunkemöller winkels die verspreid zijn over 138 plaatsen. In totaal zijn er 3121 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Hunkemöller winkels

Omschrijving

De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding.

De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is.

Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief