Dirk in Apeldoorn

8.6
31 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.4
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  8.4
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.6
 • Linie 313
 • Dirk is een goedkope supermarkt die wekelijks goede aanbiedingen biedt op het gebied van zowel A-merken als B-merken. Dirk geeft aan op de portemonnee van de consument te letten en komt wekelijks met een aanbiedingenfolder. Dirk in Apeldoorn, Linie 313 bevindt zich in Apeldoorn waar onder anderen ook Albert Heijn, SPAR Heerenloo en Albert Heijn zitten. Het bedrijf heeft 166 winkels. Deel je ervaring over Dirk! Schrijf een review.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Dirk in Apeldoorn, Linie 313

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Dirk in Apeldoorn, Linie 313. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Netjes en keurige winkel vriendelijk...

6.8 10

netjes en keurige winkel vriendelijk personeel met name bij het AGF...prettig dat er de ook wat oudere werknemers lopen die ter zaken kundig zijn

Man

Fijne winkel. Het was wel even wennen na de...

8.7 10

Fijne winkel. Het was wel even wennen na de vernieuwing, maar het personeel was heel behulpzaam. Wat wel gezegd moet worden is dat de paden tussen de stellingen wel wat nauw zijn, lastig als het erg druk is. De klantenservice vind ik uitstekend. Je wordt altijd heel netjes geholpen. Men denkt met de klant mee. Een enkele keer komt het voor dat je naar de aanbiedingen moet zoeken. Bijvoorbeeld: er was deodoranr in de aanbieding, deze deo's stonden bij de non-food afdeling en niet in het schap bij de andere deo's. Helaas moet ik wel zeggen dat na de vernieuwing er een aantal producten zijn verdwenen of men is op een ander merk overgegaan. Mijn conclusie: deze winkel is zeker een aanrader, afgezien van wat kleine dingetjes, is Dirk aan de Linie in Apeldoorn zo goed als perfect.

Vrouw

Geen franje, maar gewoon goede supermarkt...

9.0 10

Geen franje, maar gewoon goede supermarkt, waar je je thuis voelt. Deze winkelketen gebruikt geen loze kreten, maar doet wat ze beloven. .

Man

Ik ben zeer tevreden over het assortiment, de...

9.0 10

Ik ben zeer tevreden over het assortiment, de netheid van de winkel, de vriendelijkheid van het personeel, de scherpe aanbiedingen. Kortom een fijne winkel voor mij en voor mijn portemonnee :)

Vrouw

Boodschappen doen bij Dirk is een feestje op...

9.2 10

Boodschappen doen bij Dirk is een feestje op zich

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 16:00 - 19:00

Openingstijden Dirk

Contact

Linie 313
7325 DS, Apeldoorn

Bekijk de overige Dirk winkels in Apeldoorn.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift

Merken

Alle soorten merken, van schoonmaak tot voedsel merken

Categorieën

Supermarkt

Dirk

Dirk logo In Nederland bevinden zich 158 Dirk winkels die verspreid zijn over 70 plaatsen. In totaal zijn er 1255 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Dirk winkels

Omschrijving

Dirk is een goedkope supermarkt die wekelijks goede aanbiedingen biedt op het gebied van zowel A-merken als B-merken. Dirk geeft aan op de portemonnee van de consument te letten en komt wekelijks met een aanbiedingenfolder.

Dirk in Apeldoorn, Linie 313 bevindt zich in Apeldoorn waar onder anderen ook Albert Heijn, SPAR Heerenloo en Albert Heijn zitten. Het bedrijf heeft 166 winkels.

Deel je ervaring over Dirk! Schrijf een review.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief