Scapino, Meppel

  • De Swaenenborgh 32
  • Op De Swaenenborgh 32 in Meppel zat vroeger Scapino. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Scapino, Miss Etam en Jeans Centre.

    Lees meer
  • Damesmode, Herenmode, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op De Swaenenborgh 32 in Meppel zat vroeger Scapino. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Scapino, Miss Etam en Jeans Centre.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews Scapino in Meppel

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Scapino in Meppel. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Niet echt duur, alles is zelfbediening...

6.3 10

Niet echt duur, alles is zelfbediening. Dunnere mensen en mensen met smalle voet kunnen er niet echt terecht. Voor schoolsporten prima plek.

Vrouw

Scapino is een prima zaak als je iets in de...

7.0 10

Scapino is een prima zaak als je iets in de sfeer van sport wil hebben, maar is voor mij niet een specifieke schoenenzaak

Man

Soms loppt er een personeelslid rond wat...

7.0 10

soms loppt er een personeelslid rond wat interesse heft in de klant maar de meesten hebben meer met elkaar en andere dingen

Vrouw

Geen titel bekend.

6.0 10

Deze review heeft geen textuele uitleg.

Geen titel bekend.

7.5 10

Deze review heeft geen textuele uitleg.

Contact

De Swaenenborgh 32
7941 BD, Meppel

Merken

Adidas, Asics, Birkenstock, Cars, , Clarks, Diadora, Ecco, Hush Puppies, , Le Coq Sportif, Lotto, Mexx, Nike, Patrick, Puma

Categorieën

Damesmode, Herenmode, Schoenen, Sport

Scapino

Scapino logo In Nederland bevinden zich 210 Scapino winkels die verspreid zijn over 199 plaatsen. In totaal zijn er 237 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.9.

Bekijk alle Scapino winkels