Douglas in Arnhem

8.6
18 reviews
 • Prijsniveau
  8.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  9.3
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Ketelstraat 36
 • Douglas is de beauty specialist van Nederland. De winkelketen heeft een ruim assortiment beautyartikelen waarin het merendeel uit parfumerie bestaat. Denk daarbij aan geuren, verzorging, make-up, haarproducten en accessoires voor zelfverzorging. Douglas in Arnhem, Ketelstraat 36 is gevestigd in Arnhem, alternatieven winkels in de buurt zijn Rituals, Sabon en De Tuinen. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via een review Douglas heeft 94 winkels verspreid over 70 steden. Naast fysieke winkels heeft Douglas ook een webshop. Op www.douglas.nl is het mogelijk producten online te bestellen, daarnaast vind je hier informatie over het assortiment, vestigingen, acties en andere aanbiedingen.

  Lees meer
 • Parfumerie & Drogisterij
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Douglas in Arnhem, Ketelstraat 36

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Douglas in Arnhem, Ketelstraat 36. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Wordt hier altijd goed geholpen, kom vaker.

9.5 10

Wordt hier altijd goed geholpen, kom vaker

Vrouw

Leuke grote assortiment . Vriendelijke...

8.0 10

Leuke grote assortiment . Vriendelijke personeel die je net iets te graag willen helpen.

Vrouw

Het assortiment is groot. Ze hebben altijd...

9.5 10

Het assortiment is groot. Ze hebben altijd wat ik nodig heb en anders bieden ze een alternatief of bestellen het. Klantvriendelijk en deskundig personeel.

Vrouw

Douglas is een prima winkel, maar extra...

6.3 10

douglas is een prima winkel, maar extra service in vergelijking met de ici merk ik niet. Ook vraagt douglas vaak hogere prijzen vergeleken met de ici. De aanbiedingen zijn ook niet spectacular. Service bij het MAC gedeelte is slecht, je kan er zo een halfuur wachten voordat je geholpen wordt.

Met toevoeging van MAC ben ik erg blij en...

7.8 10

Met toevoeging van MAC ben ik erg blij en zijn ze alleen nog maar beter geworden.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Douglas

Contact

Ketelstraat 36
6811 CZ, Arnhem

Bekijk de overige Douglas winkels in Arnhem.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Parfumerie & Drogisterij

Douglas

Douglas logo In Nederland bevinden zich 92 Douglas winkels die verspreid zijn over 70 plaatsen. In totaal zijn er 455 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle Douglas winkels

Omschrijving

Douglas is de beauty specialist van Nederland. De winkelketen heeft een ruim assortiment beautyartikelen waarin het merendeel uit parfumerie bestaat. Denk daarbij aan geuren, verzorging, make-up, haarproducten en accessoires voor zelfverzorging.

Douglas in Arnhem, Ketelstraat 36 is gevestigd in Arnhem, alternatieven winkels in de buurt zijn Rituals, Sabon en De Tuinen. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via een review

Douglas heeft 94 winkels verspreid over 70 steden. Naast fysieke winkels heeft Douglas ook een webshop. Op www.douglas.nl is het mogelijk producten online te bestellen, daarnaast vind je hier informatie over het assortiment, vestigingen, acties en andere aanbiedingen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief