Hornbach, Groningen

8.4
537 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.5
 • Personeel
  8.7
 • Assortiment
  8.7
 • Service
  8.6
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Groningerweg 452
 • HORNBACH bestaat uit meer dan "alleen" ruim 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen. Tot HORNBACH-Baumarkt-AG behoren ook talrijke vennootschappen, zoals bijvoorbeeld HORNBACH International GmbH. Hieronder vind je een compleet concernoverzicht. Sinds de oprichting heeft HORNBACH altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. Onze principes zijn echter altijd gelijk gebleven. Hier vind je meer over onze ondernemingsfilosofie. De HORNBACH-Groep is één van de grootste bouwmarkt- en tuincentra ondernemingen in Europa. Als enige beursgenoteerde familieonderneming in de doe-het-zelf-branche kan HORNBACH op een geschiedenis terugkijken van meer dan 130 jaar en één die vijf generaties overbrugdt. Sinds de oprichting heeft HORNBACH de wisselende behoeften van de mensen en de veranderingen van de vestigingen altijd vroeg herkend. De principes, waarnaar wij de verworven inzichten adequaat omzetten, zijn echter niet veranderd. Leer onze bedrijfsfilosofie kennen, waaraan wij ons succesvol houden sinds de oprichting van onze eerste bouwmarkt annex tuincentrum in 1968. Maar HORNBACH bestaat uit meer dan 'alleen' maar meer dan 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen!

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 07:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Hornbach in Groningen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hornbach in Groningen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Even een kersenbol geproefd bij...

8.2 10

Even een kersenbol geproefd bij Hornbach,gelukkig dat een kraai mij in de gaten hield en dacht drie-kwart gaat toch naar mij.wat een rotzooi koud taai en een beetje van die kersen-gelei prut en totaal geen smaak.Ga even naar de Grote markt en proef het verschil!!.De kraai vloog tevreden weg,hij ook een goed weekend,het was net of hij nog even naar mij knipoogde.
groetnn uut grönn: christian
De winkel is verder OKE.

Zeer klantvriendelijk heb er gevonden wat ik...

8.3 10

Zeer klantvriendelijk heb er gevonden wat ik zocht en prijs viel me erg mee

Man

Combinatie van een prima prijs en zeer goed...

8.5 10

Combinatie van een prima prijs en zeer goed personeel.

Vrouw

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het...

7.8 10

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het assortiment is verrassend uitgebreid.

Man

Sortering grote maakt het verschil.

6.8 10

sortering grote maakt het verschil

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 07:00 - 21:00
Dinsdag 07:00 - 21:00
Woensdag 07:00 - 21:00
Donderdag 07:00 - 21:00
Vrijdag 07:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Hornbach

Contact

Groningerweg 452
9738 AB, Groningen

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Doe-het-Zelf

Hornbach

Hornbach logo In Nederland bevinden zich 11 Hornbach winkels die verspreid zijn over 11 plaatsen. In totaal zijn er 2450 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.5.

Bekijk alle Hornbach winkels

Omschrijving

HORNBACH bestaat uit meer dan "alleen" ruim 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen. Tot HORNBACH-Baumarkt-AG behoren ook talrijke vennootschappen, zoals bijvoorbeeld HORNBACH International GmbH. Hieronder vind je een compleet concernoverzicht. Sinds de oprichting heeft HORNBACH altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. Onze principes zijn echter altijd gelijk gebleven. Hier vind je meer over onze ondernemingsfilosofie.

De HORNBACH-Groep is één van de grootste bouwmarkt- en tuincentra ondernemingen in Europa. Als enige beursgenoteerde familieonderneming in de doe-het-zelf-branche kan HORNBACH op een geschiedenis terugkijken van meer dan 130 jaar en één die vijf generaties overbrugdt. Sinds de oprichting heeft HORNBACH de wisselende behoeften van de mensen en de veranderingen van de vestigingen altijd vroeg herkend. De principes, waarnaar wij de verworven inzichten adequaat omzetten, zijn echter niet veranderd. Leer onze bedrijfsfilosofie kennen, waaraan wij ons succesvol houden sinds de oprichting van onze eerste bouwmarkt annex tuincentrum in 1968. Maar HORNBACH bestaat uit meer dan 'alleen' maar meer dan 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief