Mango, Heerlen

7.4
25 reviews
 • Prijsniveau
  7.5
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  6.9
 • Assortiment
  7.2
 • Service
  6.9
 • Aanbiedingen
  8.2
 • Corio Center 7
 • Mango is een Catalaanse winkelketen met winkels over de hele wereld. Mango verkoopt kleding en accessoires voor de moderne en modebewuste vrouw tussen de 18 en 35 jaar. MANGO is een Spaans modemerk afkomstig uit Barcelona. Het merk werd opgericht in 1984 en staat voor betaalbare trendy mode waarin de vrouw centraal staat. Het Spaanse merk Mango is al jaren-lang een populair merk in de Nederlandse markt waardoor het enorme populariteit geniet onder zowel de nationale als inter-nationale vrouw. In 1992 ging MANGO voor het eerst internationaal naar het buurland Portugal waarna al snel de expansie zich verder voort zette naar andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Inmiddels kent het merk al meer dan 2800 winkels over de hele wereld in meer dan 105 landen. Met recht kan worden gezegd dat het merk toebehoord tot de meest bekende kledingmerken over de hele wereld.

  Lees meer
 • Damesmode
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Mango in Heerlen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Mango in Heerlen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Personeel is altijd bereid om te helpen wat...

8.0 10

Personeel is altijd bereid om te helpen wat erg fijn is.

Vrouw

Het is een fijne winkel met mooie kleding.

7.0 10

Het is een fijne winkel met mooie kleding.

Vrouw

Voor mij telt klantvriendelijkheid op de...

8.0 10

voor mij telt klantvriendelijkheid op de eerste plaats en dat is goed deskundig personeel goede sfeer kom er graag

Vrouw

28-06-2014 extra voor de sale naar Mango...

4.2 10

28-06-2014 extra voor de sale naar Mango Corio center in Heerlen gereden omdat ik een bepaald leren jasje graag wilde kopen. 23050016 - Bicolor in zwart. Het jasje was gelukkig beschikbaar in mijn maat én afgeprijsd van 109,99 naar 74,99. Ik blij naar de kassa. Hoe groot was mijn teleurstelling toen de filiaal manager zei, dat dit jasje helemaal niet afgeprijsd was, terwijl AL deze jasjes afgeprijsd in het rek hingen. Foutje gemaakt volgens haar. Ze wilde het dus niet voor 74,99 aan mij verkopen en poeierde mij op een hooghartige manier af waar iedereen bij stond, genant dus. Wat blijk nu, het jasje stond op de website ..... niet voor 109,99 niet voor 74,99 maar voor 69,99 zelfs, ik had dus gelijk en volgens de consumenten rechten had ze het zo-wie-zo voor 74,99 aan mij moeten verkopen. Ik baal nu dus enorm, tijd verloren, parkeergeld kwijt en een heel naar gevoel over gehouden aan Mango. Hier de tekst van de consumentenbond : Twijfelt u of de prijs klopt? Vraag het dan aan de verkoper. Had u geen reden om te twijfelen aan de prijs op de prijssticker, en wilt u het product kopen? Dan moet de verkoper het product voor deze prijs aan u verkopen. Deze klacht ook naar Mango gemaild maar tot op heden geen enkele reactie !!

Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Het personeel is weinig zichtbaar in de...

6.0 10

Het personeel is weinig zichtbaar in de winkel.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Mango

Contact

Corio Center 7
6411 LX, Heerlen

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Damesmode

Mango

Mango logo In Nederland bevinden zich 27 Mango winkels die verspreid zijn over 20 plaatsen. In totaal zijn er 31 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.5.

Bekijk alle Mango winkels

Omschrijving

Mango is een Catalaanse winkelketen met winkels over de hele wereld. Mango verkoopt kleding en accessoires voor de moderne en modebewuste vrouw tussen de 18 en 35 jaar. MANGO is een Spaans modemerk afkomstig uit Barcelona. Het merk werd opgericht in 1984 en staat voor betaalbare trendy mode waarin de vrouw centraal staat. Het Spaanse merk Mango is al jaren-lang een populair merk in de Nederlandse markt waardoor het enorme populariteit geniet onder zowel de nationale als inter-nationale vrouw. In 1992 ging MANGO voor het eerst internationaal naar het buurland Portugal waarna al snel de expansie zich verder voort zette naar andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Inmiddels kent het merk al meer dan 2800 winkels over de hele wereld in meer dan 105 landen. Met recht kan worden gezegd dat het merk toebehoord tot de meest bekende kledingmerken over de hele wereld.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief