Jumbo in Maastricht

7.9
52 reviews
 • Prijsniveau
  8.2
 • Prijs-kwaliteit
  8.4
 • Personeel
  7.5
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  7.6
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Malbergsingel 74
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Maastricht, Malbergsingel 74

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Maastricht, Malbergsingel 74. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Helaas maar weer ervaren dat er producten uit...

8.7 10

helaas maar weer ervaren dat er producten uit het assortiment worden genomen die ik er al jaren koop en nu er ineens niet meer zijn, en dat ik dan voor dat ene ding naar andere wijk/winkel moet omdat het bij navraag niet meer word opgenomen in assortiment. En bij de vraag waarom: ja het product liep niet, maar altijd als ik het kocht , waren er iedere keer nog maar 1 of 2 stuks . Heel erg jammer :(

Vrouw

Bij het vullen van de rekken door de vulploeg...

7.3 10

Bij het vullen van de rekken door de vulploeg staan dozen en karren midden in de gangpaden, ik ben hierdoor een keer gevallen. Het is er altijd rommelig, doet me aan de Aldi denken!

Vrouw

Was vandaag rond drie uur aan kassa 1 alwaar...

6.8 10

Was vandaag rond drie uur aan kassa 1 alwaar de cassier druk bleef doorkletsen met een collega terwijl hij de klant 'bediende' , eenmaal de collega weg, begon hij uitgebreid aan zijn nagels te peuteren, dit nog steeds onder het bedienen van de klant, waaronder ik. Grote mond toen ik er een opmerking over maakte. Wie wil op die manier bediend worden in een levensmiddelenwinkel?

Hele fijne winkel met vriendelijk en...

9.3 10

Hele fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel . Ik kom er zeker 5 keer per week minimaal

Vrouw

Kunnen wel wat meer aanbiedingen doen,maar...

7.2 10

Kunnen wel wat meer aanbiedingen doen,maar voor de rest is het prima geregeld

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Gratis parkeren. Slijterij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Malbergsingel 74
6218 AV, Maastricht

Bekijk de overige Jumbo winkels in Maastricht.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2801 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief