Jumbo in Maastricht

8.5
47 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  8.5
 • Assortiment
  8.8
 • Service
  8.8
 • Aanbiedingen
  8.1
 • Malbergsingel 74
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 321 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 20:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Maastricht, Malbergsingel 74

Wij komen van Belgiê en vinden het...

9.2 10

wij komen van Belgiê en vinden het voordeliger en fijner in de jumbo Nederland te komen winkel Spijtig dat deze winkel niet in Belgiê te vinden is misschien geef ik je hier wel een goeie tip ;)

Vrouw

Ajs ik iets niet kan vinden loopt iemand met...

8.0 10

ajs ik iets niet kan vinden loopt iemand met me mee

Man

Winkel waar een goede sfeer hangt en waar...

8.7 10

Winkel waar een goede sfeer hangt en waar naar de klant geluisterd wordt.

Man

J...oviaal personeel u...iterst behulpzaam...

8.8 10

J...oviaal personeel
u...iterst behulpzaam
m...aar JUMBO is
b...ijzonder
o...p alle vlakken !!! proficiat !

Vrouw

Jumbo is voor mij super en voordelig.

9.2 10

Jumbo is voor mij super en voordelig.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Gratis parkeren. Slijterij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Malbergsingel 74
6218 AV, Maastricht

Bekijk de overige Jumbo winkels in Maastricht.

Folders

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 321 plaatsen. In totaal zijn er 7409 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 321 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief