Jumbo in Stadskanaal

8.1
108 reviews
 • Prijsniveau
  8.1
 • Prijs-kwaliteit
  7.6
 • Personeel
  7.7
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.5
 • Poststraat 12-16a
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Stadskanaal, Poststraat 12-16a

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Stadskanaal, Poststraat 12-16a. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Jumbo heeft een groot aanbod, tegen de juiste...

7.5 10

Jumbo heeft een groot aanbod, tegen de juiste prijs. Zo goed, dat ik bijna niet meer in een andere supermarkt kom.

Man

Ik dacht dure winkel,maar mijn mening was...

9.0 10

Ik dacht dure winkel,maar mijn mening was snel bijgesteld.dus hallo jumbo

Vrouw

Als er een fout is gemaakt, krijg je het...

8.0 10

Als er een fout is gemaakt, krijg je het product en geld terug.

Vrouw

Zeer vriendelijk personeel, attent ook in...

8.5 10

Zeer vriendelijk personeel, attent ook in kleine dingen. Goed opgezette winkel waarbij zo min mogelijk vakken gevuld worden als de winkel open is

Een aantal keren klopte de prijs niet bij de...

8.0 10

Een aantal keren klopte de prijs niet bij de kassa (in verhouding tot aangegeven prijs in het schap), vervolgens kreeg ik het product gratis mee.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Stomerij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Poststraat 12-16a
9501 EP, Stadskanaal

Bekijk de overige Jumbo winkels in Stadskanaal.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2801 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief