Game Mania, Roosendaal

8.5
188 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  8.6
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Hogestede 15-17
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Roosendaal

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Roosendaal. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Als je binnen komt de sfeer zit er gelijk al...

8.7 10

als je binnen komt de sfeer zit er gelijk al in vriendelijk praatje maken als het niet te druk is veel spellen aanwezig ze hebben verstand van alles ze zijn eerlijk en leuke aanbiedingen ik kom er graag en ik moet toch met de bus of met de scooter van Hoogerheide komen ik ga van de week er weer langs om spellen in te leveren en een spel te kopen succes verder met de winkel groetje jack uit Hoogerheide.

Het is altijd heel erg leuk bij de Game mania...

8.5 10

Het is altijd heel erg leuk bij de Game mania in roosendaal, het is mijn favoriete game winkel omdat het personeel altijd heel erg vriendelijk is, geduldig is en veel van games weet.

Super winkel om zowel used als nieuwe games...

8.3 10

Super winkel om zowel used als nieuwe games te kopen.

Elke keer weer goede games en goede service!...

8.5 10

Elke keer weer goede games en goede service! Altijd plezierig om er games te kopen!

Iedere keer weer een prettige ervaring om...

9.2 10

Iedere keer weer een prettige ervaring om hier te komen. Het personeel is altijd vriendelijk en heeft zelf ook echt verstand van hetgene wat ze verkopen. Hierdoor maak je af toe nog eens een babbel over de game die je koopt en dergelijke. De prijzen bij Game Mania zijn altijd scherm vind ik, en men bied een goede service. Er is een ruim assortiment aan nieuwe- en used games aanwezig, plus ook leuke merchandise en zelfs bordspellen. De sfeer is als in iedere andere Game Mania winkel. Maar persoonlijk vind ik dat het best nog wat sfeervoller aangekleed kan worden. Door bijvoorbeeld wat meer game-gerelateerde dingen te plaatsen. Van verlichting tot aan een muurbeschildering bijvoorbeeld. Ik noem maar iets. Het prijsniveau van Game Mania is top, dit ligt vaak net iets onder de concurrent waardoor ik weer terug blijf komen. Ook hebben ze een goed spaarsysteem waarmee je punten spaart bij iedere aankoop en daar een waardebon van 15 euro mee verdient, wanneer je 1500 punten behaald.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Koopzondagen open 12:00 tot 17:00

Openingstijden Game Mania

Contact

Hogestede 15-17
4701 JD, Roosendaal

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 91 Game Mania winkels die verspreid zijn over 87 plaatsen. In totaal zijn er 6223 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief