Game Mania, Roosendaal

8.5
156 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  8.7
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.1
 • Hogestede 15-17
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Roosendaal

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Roosendaal. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Groot assortiment aan games en leuk...

9.2 10

Groot assortiment aan games en leuk aangekleed. Goed geholpen. Alleen soms lastig zoeken door de used-games die op lage hoogte achter elkaar staan.

Hallo, ik ben nu al een aantal jaar een...

8.8 10

Hallo, ik ben nu al een aantal jaar een ontzettende trouwe klant van Game Mania! Waarom?? Het is gewoon weg een fantastische winkel, ze hebben alle games die ik kan wensen en op alle platforms. Ik koop werkelijk al mijn games bij Game Mania! Één tip: er zouden iets meer aanbiedingen moeten komen, maar voor de rest echt een awesome winkel!! :)

Fijne winkel, goede service. Ze hebben een...

8.3 10

Fijne winkel, goede service. Ze hebben een ruim aanbod aan games, consoles en accessoires. Goede prijzen en kwaliteit, ook op used artikelen.

Zeer tevreden! Geweldige service. Te gek dat...

8.5 10

Zeer tevreden! Geweldige service. Te gek dat er een winkel bestaat die games inruilt, geniaal idee. Zeker weten aan te raden. :)

Ik kom al ruim een jaar elke maand bij game...

8.3 10

Ik kom al ruim een jaar elke maand bij game mania om mijn game collectie aan te vullen. Elke game waar ik naar vraag hebben ze wel liggen en zo niet dan krijg je een berichtje als deze in het assortiment ligt. Altijd professioneel en vriendelijk geholpen en de sfeer in de winkel is erg ontspannend

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Koopzondagen open 12:00 tot 17:00

Openingstijden Game Mania

Contact

Hogestede 15-17
4701 JD, Roosendaal

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 91 Game Mania winkels die verspreid zijn over 87 plaatsen. In totaal zijn er 6608 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief