Game Mania, Roosendaal

8.5
174 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  8.6
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Hogestede 15-17
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Roosendaal

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Roosendaal. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Prijzen van nieuwe spellen kunnen wat lager...

8.0 10

Prijzen van nieuwe spellen kunnen wat lager. Lig aan de hoge kant vergelen met concurrenten. Een spelavond organiseren met leuke gadgets en aanbiedingen zou ideaal zijn.

Groot assortiment, prima personeel en goed...

8.2 10

Groot assortiment, prima personeel en goed geprijsd. Hier vind je altijd wel iets voor je collectie!

Ik kom altijd naar Roosendaal als ik games...

8.8 10

Ik kom altijd naar Roosendaal als ik games etc. wil kopen en al ik vragen heb zijn de werknemers er altijd voor om je te helpen!

Ze helpen je goed bij elke vraag die je hebt...

8.0 10

Ze helpen je goed bij elke vraag die je hebt en ze weten bijna altijd direct antwoord te geven en als je iets wilt kopen wat ze niet in vooraad hebben bestellen ze het

Ik was tevreden omdat het aan games dat...

8.3 10

Ik was tevreden omdat het aan games dat jullie verkopen enorm is.Bijna elke game is goedkoper als je hem bij game mania koopt dan bij ps-online. Er zijn ook best vaak goede aanbiedingen. En als ik game mania instap voel ik me net als een dikkertje in een snoepwinkel.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Koopzondagen open 12:00 tot 17:00

Openingstijden Game Mania

Contact

Hogestede 15-17
4701 JD, Roosendaal

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 91 Game Mania winkels die verspreid zijn over 87 plaatsen. In totaal zijn er 7107 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief