Siebel Juweliers, Leeuwarden

8.2
39 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  9.2
 • Aanbiedingen
  7.2
 • Wirdumerdijk 22
 • Siebel Juweliers, Leeuwarden in Leeuwarden is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

  Lees meer
 • Juwelier & Horloge
 • Vandaag: 10:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Siebel Juweliers in Leeuwarden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Siebel Juweliers in Leeuwarden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Het meeste persooneel is niet service...

4.0 10

Het meeste persooneel is niet service gericht. Bij vragen en/of problemen, willen ze niet meehelpen met de mogelijkheden die Siebel hoort te bieden.

Man

Ik kreeg direct goede service en werd ook...

8.0 10

Ik kreeg direct goede service en werd ook direct en vriendelijk geholpen

Man

Super behulpzaam, goeie uitleg en heel...

8.8 10

Super behulpzaam, goeie uitleg en heel klantvriendelijk!

Professioneel, behulpzaam , mooie...

9.5 10

Professioneel, behulpzaam , mooie aanbiedingen en klantvriendelijk!

Beste Royden,

Dank u wel voor het plaatsen van een review.

Mvg Anita Schonenberg
Clusterstoremanager
Siebel Juweliers

Siebel Juweliers

Voor mijn horloge ben ik op zoek naar een...

8.7 10

Voor mijn horloge ben ik op zoek naar een zwarte metalen band. Na veel rondkijken en vragen bij verschillende juweliers bleek dit niet op korte termijn mogelijk. Ik had al een zwarte lederen band die ik extra had gekregen bij aankoop van het horloge. Helaas had Siebel ook geen zwarte metalen banden, maar de vriendelijke medewerkers van Siebel boden mij aan om kosteloos het leren bandje op het horloge te zetten. Erg vriendelijk en snel geholpen!

Man

Beste dhr Boersma,

Dank u wel voor het plaatsen van een review.

Mvg Anita Schoneneberg
Cluster store manager
Siebel Juweliers

Siebel Juweliers

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Koopzondag iedere laatste zondag van de maand. De reguliere openingstijden van Siebel Juweliers kunnen afwijken bij acties en feestdagen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.siebeljuweliers.nl.

Openingstijden Siebel Juweliers

Contact

Wirdumerdijk 22
8911 CD, Leeuwarden

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Tissot, Seiko, Ti Sento, Charming, Pandora, Swarovski, Fossil, Michael Kors, DkNy, Armani, Siebel Signature, Diamonde, Desiree, Insieme, Calvin Klein, Blush, Diesel, Guess, GC, Hot Diamonds, Hugo Boss, Rochemont, Shape, Tommy Hilfiger, TW Steel

Categorieën

Juwelier & Horloge

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers logo In Nederland bevinden zich 43 Siebel Juweliers winkels die verspreid zijn over 38 plaatsen. In totaal zijn er 988 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle Siebel Juweliers winkels

Omschrijving

Siebel Juweliers, Leeuwarden in Leeuwarden is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief