Prénatal in Utrecht

6.8
6 reviews
 • Prijsniveau
  7.0
 • Prijs-kwaliteit
  7.0
 • Personeel
  8.0
 • Assortiment
  4.0
 • Service
  7.0
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Australiëlaan 40
 • Een nieuw leven is kwetsbaar. Dat is de wereld om ons heen ook. Daarom vind je bij Prénatal alleen producten die voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit en hebben we een scherp oog op duurzaamheid. Betrokken Prénatal is betrokken. Daarom streven wij naar een aanbod dat voorziet in de behoefte rond de prachtige gebeurtenis van een nieuw en opgroeiend leven. Daarbij staan we dicht bij de klant. Herkennen en erkennen haar. Wij koesteren deze unieke band met hart en ziel.

  Lees meer
 • Baby & Kind, Damesmode
 • Vandaag: 12:00 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Prénatal in Utrecht, Australiëlaan 40

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Prénatal in Utrecht, Australiëlaan 40. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Hopeloos verouderd filiaal met name de...

6.8 10

Hopeloos verouderd filiaal met name de toiletten. In het algemeen vind ik het assortiment bij Prenatal achterhaald. Alle spullen die ik wou aanschaffen voor mijn kleine hebben ze niet in het assortiment, bijvoorbeeld Mima wandelwagens, Tommie Tippee slabber (wel als enige de normale flessen maar geen kleurtjes), Bloom Coco to go wipper, etc. Slechte inkopers op het hoofdkantoor. Geen wonder dat het slecht gaat.

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Beetje duur maar wel een leuk winkel.

5.2 10

Beetje duur maar wel een leuk winkel

Vrouw

Het personeel mag iets vriendelijker zijn...

6.3 10

Het personeel mag iets vriendelijker zijn, vaak staan ze maar achter de toonbank en zeggen ze niet veel, wat betreft de winkel is het een hele fijne winkel

Vrouw

Hele fijne winkel.

8.2 10

Hele fijne winkel

Vrouw

Geen titel bekend.

9.0 10

Deze review heeft geen textuele uitleg.

Alle openingstijden

Maandag 11:00 - 21:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Prénatal

Contact

Australiëlaan 40
3526 AB, Utrecht

Bekijk de overige Prénatal winkels in Utrecht.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Prenatal, Noppies, mexx, Philips avent, Medela, Difrax, Bibi, Zwitsal, Bebe jou, Bugaboo, Stokke, Quinny, Mutsi, koelstra, Chicco, Maclaren, Maxi cosi, Romer, Mamalicious, Fisher Price, Happy Horse

Categorieën

Baby & Kind, Damesmode

Prénatal

Prénatal logo In Nederland bevinden zich 66 Prénatal winkels die verspreid zijn over 57 plaatsen. In totaal zijn er 129 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.8.

Bekijk alle Prénatal winkels

Omschrijving

Een nieuw leven is kwetsbaar. Dat is de wereld om ons heen ook. Daarom vind je bij Prénatal alleen producten die voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit en hebben we een scherp oog op duurzaamheid.

Betrokken
Prénatal is betrokken. Daarom streven wij naar een aanbod dat voorziet in de behoefte rond de prachtige gebeurtenis van een nieuw en opgroeiend leven. Daarbij staan we dicht bij de klant. Herkennen en erkennen haar. Wij koesteren deze unieke band met hart en ziel.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief