Hunkemöller in Almere

8.1
Aanbevolen
37 reviews
 • Prijsniveau
  7.5
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.5
 • Assortiment
  7.9
 • Service
  8.2
 • Aanbiedingen
  8.5
 • Citadel 94
 • De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding. De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is. Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

  Lees meer
 • Lingerie & Ondergoed
 • Vandaag: 09:30 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Hunkemöller in Almere, Citadel 94

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hunkemöller in Almere, Citadel 94. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Misschien wat meer orde in de winkel , dat...

6.7 10

Misschien wat meer orde in de winkel , dat zou beter zijn.

Ondanks dat het een grotere winkel is. Zijn...

8.7 10

Ondanks dat het een grotere winkel is. Zijn de dames in Almere stad heel persoonlijk!

Danitsja

Ik was erg tevreden met de manier waarop ik...

8.2 10

Ik was erg tevreden met de manier waarop ik werd geholpen, ik was nog nooit in de hunkemoller geweest en had geen flauw idee hoe alles werkte maar ik ben ontzettend goed geholpen, ook toen ik twijfelde over hoe een bh zat heeft ze me netjes geholpen

Vrouw

Ik word er altijd vriendelijk geholpen...

7.3 10

Ik word er altijd vriendelijk geholpen. Doordeweeks vind ik het personeel echt de tijd voor je nemen. En geven tips waar nodig.

Vrouw

Is een super winkel, super leuk personeel...

8.8 10

Is een super winkel, super leuk personeel, geven goed advies

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Hunkemöller

Contact

Citadel 94
1315 VN, Almere

Bekijk de overige Hunkemöller winkels in Almere.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift, Fashion Cheque

Merken

Hunkemöller

Categorieën

Lingerie & Ondergoed

Hunkemöller

Hunkemöller logo In Nederland bevinden zich 214 Hunkemöller winkels die verspreid zijn over 138 plaatsen. In totaal zijn er 3467 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Hunkemöller winkels

Omschrijving

De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding.

De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is.

Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief