V&D, Sittard

  • Markt 1
  • Op Markt 1 in Sittard zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Paprika in V&D, HEMA en Jeans Centre.

    Lees meer
  • Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Markt 1 in Sittard zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Paprika in V&D, HEMA en Jeans Centre.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews V&D in Sittard

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over V&D in Sittard. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


V&d sittard heeft veel acties. De liv...

8.5 10

V&d sittard heeft veel acties. De liv collectie voldoet voor mij goed. Jammer dat er geen rekje staat om gepaste kleding op te hangen. Vaak hoor ik het alarm maar ik zie geen beveiliger bij de deuren om evt. Diefstal tegen te gaan. Personeel is vriendelijk maar erg jong, ze weten niet goed om te gaan met klachten.

Super idee de sintcadeautjes bij de ingang...

7.8 10

Super idee de sintcadeautjes bij de ingang van de winkel in te pakken.

Vrouw

Super fijne winkel alles fijn geordend...

7.8 10

super fijne winkel alles fijn geordend smiddags of savonds wel een rommel tegenover smorgens zeker de pashokjes

Vrouw

Ondanks dat Sittard niet als meest...

7.8 10

Ondanks dat Sittard niet als meest attractieve winkelstad te boek staat, kun je bij V&D in Sittard prima terecht voor een veelzijdig aanbod. Daarnaast hangt er altijd een prima sfeer en zijn er soms ook verrassende activiteiten die mij als bezoeker een prima beleving laten ervaren.

Man

Behulpzaam, verbeteren goed maar niet te veel...

8.3 10

behulpzaam, verbeteren goed maar niet te veel verplaatsen

Man

Contact

Markt 1
6131 EK, Sittard

Categorieën

Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, Muziek, Films & Games, Damesmode, Elektronica, Herenmode, Lingerie & Ondergoed, Sport, Woondecoratie, Hobby, Mode accessoires

V&D

V&D logo In Nederland bevinden zich 64 V&D winkels die verspreid zijn over 59 plaatsen. In totaal zijn er 619 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.6.

Bekijk alle V&D winkels