Miss Etam, Roermond

8.1
152 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  8.9
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  8.7
 • Aanbiedingen
  7.6
 • Steenweg 16A
 • Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

  Lees meer
 • Damesmode
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Miss Etam in Roermond

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Miss Etam in Roermond. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Oudbollig, mag best wat moderner.

8.0 10

Oudbollig, mag best wat moderner

Man

Leuke winkel alleen weinig voor de jongere...

8.2 10

Leuke winkel alleen weinig voor de jongere klanten het is meestal leeftijd 40plus

Vrouw

Als je alleen gaat winkelen en je past...

8.5 10

Als je alleen gaat winkelen en je past kleding, dan hoef je niet telkens uit het kleedhokje te komen om een andere maat te nemen. Het personeel is zo aardig om voor mij een andere maat te halen.
Als het nodig mocht zijn, kan ik het artikel ruilen, fijne voorwaarden!
Veel variatie in de collectie.
Zeer gezellige en goede modeshows!!!!!

Vrouw

Groot en uitgebreid assortiment voor grotere...

7.3 10

Groot en uitgebreid assortiment voor grotere maten. De dames in de winkel zouden iets behulpzamer mogen zijn maar aan de andere kant wanneer je een vraag hebt, helpen ze je uiteindelijk wel.

Vrouw

Ik ben tevreden omdat ik altijd bij miss etam...

9.5 10

Ik ben tevreden omdat ik altijd bij miss etam heb kunnen slagen qua kleding en ass. Ik heb verschillende momenten en ook maten in mijn leven gehad, van maatje 46 naar maatje 38 en nu zwanger. Ik ben nog nooit zonder iets te kopen uit de winkel gekomen. welke maat je ook hebt, miss etam heeft het en ook nog leuke kleding en tassen etc. ook! Jullie winkel is goed, waren andere winkels ook maar zo! : -D

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Alle zondagen open

Openingstijden Miss Etam

Contact

Steenweg 16A
6041 EW, Roermond

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Damesmode

Miss Etam

Miss Etam logo In Nederland bevinden zich 139 Miss Etam winkels die verspreid zijn over 106 plaatsen. In totaal zijn er 1088 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Miss Etam winkels

Omschrijving

Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief