SPAR Boere, Oeffelt

8.2
Aanbevolen
25 reviews
 • Prijsniveau
  7.3
 • Prijs-kwaliteit
  7.4
 • Personeel
  9.3
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  9.2
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Lietingsestraat 8A
 • SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR Boere, Oeffelt is gevestigd in Oeffelt, alternatieven winkels in de buurt zijn Jan Linders, Jumbo en Albert Heijn. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 336 winkels verspreid over 214 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Openingstijden niet bekend

Reviews SPAR Boere in Oeffelt

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over SPAR Boere in Oeffelt. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik ben heel tevreden over de spar vooral de...

8.2 10

Ik ben heel tevreden over de spar vooral de klantvriendelijkheid, het meedenken, de klantgerichtheid, enz. Het enige minpuntje is het fruit en de groente, door de weinige roulatie hiervan is de kwaliteit niet altijd goed. Ik denk dat hierom veel mensen voor groente en fruit naar een andere winkel gaan en daardoor ook hun andere inkopen daaraan koppelen waardoor de spar minder klandizie heeft en dat is jammer. Ook hoor ik dat mensen de spar te duur vinden voor hun dagelijkse boodschappen waardoor ze vaak alleen wat ze tekort komen bij de spar gaan halen. Jammer want in ons dorp moet de spar blijven ook omdat ze heel veel voor Oeffelt doen en betekenen!!

Vrouw

Nog Meer aanbiedingen koffie pads goedkoper...

9.5 10

Nog Meer aanbiedingen koffie pads goedkoper bijvoorbeeld

Vrouw

Lekker dicht bij en gezellige medewerkers en...

7.7 10

lekker dicht bij en gezellige medewerkers en vriendelijk niets is te veel als je iets vraagt het is gewoon een fijne en nette winkel . oeffelt is niet meer als er geen spar meer is

Vrouw

Gezellige dorpswinkel,heel vriendelijk...

9.3 10

Gezellige dorpswinkel,heel vriendelijk personeel ,gewoon een topwinkel!

Vrouw

Goede en verse produkten,vriendelijk en...

9.0 10

Goede en verse produkten,vriendelijk en behulpzaam personeel,als er iets niet aanwezig isvullen ze het assortiment aan als je ernaar vraagt,ruime openingstijden,zeer tevreden.

Vrouw

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden SPAR Boere

Contact

Lietingsestraat 8A
5441 AS, Oeffelt

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Categorieën

Supermarkt

SPAR

SPAR logo In Nederland bevinden zich 242 SPAR winkels die verspreid zijn over 214 plaatsen. In totaal zijn er 13563 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle SPAR winkels

Omschrijving

SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet.

SPAR Boere, Oeffelt is gevestigd in Oeffelt, alternatieven winkels in de buurt zijn Jan Linders, Jumbo en Albert Heijn. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review

De winkelketen heeft 336 winkels verspreid over 214 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief