SPAR Lakerveld, Schalkwijk

8.1
Aanbevolen
36 reviews
 • Prijsniveau
  7.1
 • Prijs-kwaliteit
  7.5
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Wickenburghselaan 1
 • SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR Lakerveld, Schalkwijk is gevestigd in Schalkwijk, alternatieven winkels in de buurt zijn Albert Heijn, Hoogvliet en Albert Heijn. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 339 winkels verspreid over 203 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Openingstijden niet bekend

Reviews SPAR Lakerveld in Schalkwijk

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over SPAR Lakerveld in Schalkwijk. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Deze Spar in ons KLEINE Dorp is een zeer...

9.0 10

Deze Spar in ons KLEINE Dorp is een zeer GROTE aanwinst ! Altijd goede Service en zeer grote Klantvriendelijkheid ! Top !

Je wordt vriendelijk ontvangen en...

9.2 10

Je wordt vriendelijk ontvangen en bestellingen worden altijd op tijd en correct geleverd. Voor het personeel is niets te veel.

Man

De heer Lakerveld luistert naar zijn klanten...

8.8 10

De heer Lakerveld luistert naar zijn klanten, als hij iets kan bestellen voor je, doet hij dat.
Het is een hard meewerkende baas, die niet gaat zitten kijken hoe zijn personeel het werk doet.

Je wordt écht gezien en waar mogelijk...

9.2 10

Je wordt écht gezien en waar mogelijk geholpen. Frisse uitstraling en een vriendelijke lach, naast de kwalieteit die we van de Spar gewent zijn maakt dat ik hier mijn dagelijkse boodschappen doe.

Vrouw

Prettige winkel, men is er altijd bereid een...

8.7 10

Prettige winkel, men is er altijd bereid een handje te helpen, iets te bestellen en desnoods even thuis te brengen! Prima!

Vrouw

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden SPAR Lakerveld

Contact

Wickenburghselaan 1
3998 JT, Schalkwijk

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Categorieën

Supermarkt

SPAR

SPAR logo In Nederland bevinden zich 231 SPAR winkels die verspreid zijn over 203 plaatsen. In totaal zijn er 16385 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle SPAR winkels

Omschrijving

SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet.

SPAR Lakerveld, Schalkwijk is gevestigd in Schalkwijk, alternatieven winkels in de buurt zijn Albert Heijn, Hoogvliet en Albert Heijn. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review

De winkelketen heeft 339 winkels verspreid over 203 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief