Siebel Juweliers, Amstelveen

8.5
52 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.3
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  9.4
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Binnenhof 24
 • Siebel Juweliers, Amstelveen in Amstelveen is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

  Lees meer
 • Juwelier & Horloge
 • Vandaag: 10:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Siebel Juweliers in Amstelveen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Siebel Juweliers in Amstelveen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Blij met de service van Soraya en Sharon...

9.2 10

Blij met de service van Soraya en Sharon. Dank jullie dames!

Man

Heel vriendelijk geholpen mevrouw wist...

7.5 10

Heel vriendelijk geholpen mevrouw wist precies wat ik mooi vond

Vrouw

Het personeel is zo behulpzaam. Was er met...

8.3 10

Het personeel is zo behulpzaam.
Was er met een oudere dame die veeleisend was en men bleef zo aardig! Echt een compliment waardig.

Vrouw

Super friendly and customer oriented staff...

8.7 10

Super friendly and customer oriented staff. Very helpful service and sincere advice.

Man

Prima geholpen door 'stagière 'Shannon (wel...

8.0 10

Prima geholpen door 'stagière 'Shannon (wel af en toe bijgestaan door ervaren verkoopster Ineke?)
In ieder geval zij deed alle moeite mij -moeite met besluiten - bij te staan. Advies: de winkel moderniseren

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Koopzondag iedere eerste zondag van de maand. De reguliere openingstijden van Siebel Juweliers kunnen afwijken bij acties en feestdagen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.siebeljuweliers.nl.

Openingstijden Siebel Juweliers

Contact

Binnenhof 24
1181 ZH, Amstelveen

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Tissot, Seiko, Ti Sento, Charming, Pandora, Swarovski, Fossil, Michael Kors, DkNy, Armani, Siebel Signature, Diamonde, Desiree, Insieme, Calvin Klein, Blush, Diesel, Guess, GC, Hot Diamonds, Hugo Boss, Rochemont, Shape, Tommy Hilfiger, TW Steel

Categorieën

Juwelier & Horloge

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers logo In Nederland bevinden zich 43 Siebel Juweliers winkels die verspreid zijn over 38 plaatsen. In totaal zijn er 988 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle Siebel Juweliers winkels

Omschrijving

Siebel Juweliers, Amstelveen in Amstelveen is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief