Miss Etam, Goes

8.4
106 reviews
 • Prijsniveau
  7.4
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.7
 • Assortiment
  8.6
 • Service
  8.6
 • Aanbiedingen
  9.0
 • Lange Kerkstraat 36
 • Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

  Lees meer
 • Damesmode
 • Vandaag: 09:30 - 17:30

  Toon alle openingstijden

Reviews Miss Etam in Goes

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Miss Etam in Goes. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Hier vind ik altijd mijn kleding je hebt er...

8.7 10

Hier vind ik altijd mijn kleding je hebt er veel keuze en wordt goed geholpen.

Vrouw

Kom erg graag in miss etam goes. het is een...

8.3 10

kom erg graag in miss etam goes. het is een fijne ruime winkel die altijd gezellig is aangekleed. ook als ik vragen heb wat ik kan combineren met dingen die ik meeneem van thuis of andere winkels dan zijn ze altijd leuk in de omgang met helpen. voel me ook nooit gedwongen om iets te kopen maar wel vaak erg geholpen als het gaat om het passen en of de maat goed is. ze staan altijd met een lach in de winkel en zijn aardig en behulpzaam.

Vrouw

Personeel is altijd vriendelijk, is iets...

8.2 10

Personeel is altijd vriendelijk, is iets uitverkocht is wordt je doorverwezen naar webshop of mogelijk ander filiaal, eventueel proberen ze het artikel nog te pakken te krijgen. Acties, kortingen enz worden altijd gemeld. Kun je niet direct vinden wat je wilt, zoeken ze met jou mee! En nog belangrijker, wil ik alleen even rondkijken. . . Laten ze me ook mijn gang gaan.

Vrouw

Leuke winkel , kleding in de plus collectie...

8.0 10

leuke winkel , kleding in de plus collectie ziet er hip uit , dezelfde als de gewone collectie, vriendelijk en gezellig personeel in het bijzonder boven bij de plus collectie.

Vrouw

Het personeel is reuze behulpzaam en ze...

8.8 10

Het personeel is reuze behulpzaam en ze hebben altijd iets leuks te koop omdat de collectie snel wisselt.

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Geen standaard koopzondag

Openingstijden Miss Etam

Contact

Lange Kerkstraat 36
4461 JJ, Goes

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Damesmode

Miss Etam

Miss Etam logo In Nederland bevinden zich 139 Miss Etam winkels die verspreid zijn over 106 plaatsen. In totaal zijn er 740 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Miss Etam winkels

Omschrijving

Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief