Miss Etam, Goes

8.3
111 reviews
 • Prijsniveau
  7.5
 • Prijs-kwaliteit
  7.7
 • Personeel
  8.8
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.5
 • Lange Kerkstraat 36
 • Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

  Lees meer
 • Damesmode
 • Vandaag: 09:30 - 17:30

  Toon alle openingstijden

Reviews Miss Etam in Goes

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Miss Etam in Goes. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Geven m`n cijfers toch wel aan.

8.0 10

Geven m`n cijfers toch wel aan

Vrouw

De kwaliteit laat soms wat te wensen over...

8.3 10

De kwaliteit laat soms wat te wensen over. Wat ik graag zou zien is wat hippere printjes. De service is echt super en ze helpen je graag als je iets bij elkaar passends wil! Heel vriendelijk personeel. Ik loop er elke week even binnen.

Vrouw

Ik ben tevreden omdat ik rustig kan winkelen...

9.2 10

ik ben tevreden omdat ik rustig kan winkelen heb ik hulp nodig dan is er altijd hulp is mijn maat er niet dan word deze besteld en dus thuis bezorgd en is mijn maat er niet meer in de webshop dan word deze besteld in een filliaal en kan ik het later ophalen in de winkel kortom het is er altijd en ik word altijd goed geholpen.

Vrouw

Niets is te veel voor de dames verkoopsters.

7.3 10

niets is te veel voor de dames verkoopsters

Vrouw

Vooral de service is erg goed en ze denken...

8.5 10

Vooral de service is erg goed en ze denken mee met de klant. Ik was ruim 25 kilo afgevallen en omdat ik niet wist welke maat ik had, kreeg ik veel persoonlijke begeleiding in welke maat ik had.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Geen standaard koopzondag

Openingstijden Miss Etam

Contact

Lange Kerkstraat 36
4461 JJ, Goes

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Damesmode

Miss Etam

Miss Etam logo In Nederland bevinden zich 139 Miss Etam winkels die verspreid zijn over 106 plaatsen. In totaal zijn er 1087 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Miss Etam winkels

Omschrijving

Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar. In haar ruim 130 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief