Action, Enkhuizen

8.2
91 reviews
 • Prijsniveau
  8.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  7.8
 • Assortiment
  8.2
 • Service
  7.8
 • Aanbiedingen
  8.2
 • Westerstraat 59E
 • Action, 'verassend volledig, verbazend voordelig'. Action heeft een zeer breed en snel wisselend assortiment. Action staat bekend om de zeer lage prijzen. Door het snel wisselende assortiment kan de Action gerust meerdere keren per week bezocht worden.

  Lees meer
 • Baby & Kind, Damesmode, ...
 • Vandaag: 09:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Action in Enkhuizen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Action in Enkhuizen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Nergens anders vind je producten voor een...

8.0 10

Nergens anders vind je producten voor een habbekrats als in de action. Hoewel bij sommige producten de action van mindere kwaliteit is, slaag ik toch regelmatig om het juiste product te vinden in de action. Sommige producten wisselen echter nog regelmatig van plek in het pand wat het lastiger maakt om het juiste product te vinden. Verder kom ik graag in de action om rond te neuzen.

Man

Personeel is er amper. Vaak wijzen ze met een...

6.2 10

Personeel is er amper. Vaak wijzen ze met een vinger waar iets ligt. Meelopen is er amper bij; uitzonderingen zijn er natuurlijk. Personeel weet niet of iets uit het assortiment nog wordt aangevuld. Weinig kassa's die ook niet open gaan als er een (lange)rij staat.

Vrouw

Wij zeggen altijd Action is een dure winkel...

8.2 10

Wij zeggen altijd Action is een dure winkel. Je komt er voor 1 dingetje en je gaat met een wagen vol naar huis. Maar ik ben erg blij met Action, omdat je voor weinig geld veel goede spullen kunt kopen. Dus komen we er erg vaak. Jammer genoeg is de action uit het dorp weg en moeten we naar Zwaagdijk, Bovenkarspel of Enkhuizen. Voor de Hema en voor Blokker is het jammer, maar wij gaan altijd eerst naar Action. De service is niet zo goed. Personeel is vriendelijk, maar loopt niet mee om te wijzen waar iets staat. Het vaak wijzigen van het assortiment is soms lastig, omdat je nooit zeker weet of een artikel nog steeds te krijgen is.

Man

Ontzettend goedkoop! Veel producten koop ik...

5.0 10

Ontzettend goedkoop! Veel producten koop ik vanwege de prijs alleen nog maar bij de action (wattenschijfjes, pennen, markeerstiften etc). Maar als ik iets met een leuk design wil ga ik niet naar de Action. En zodra de Action homeware 'namaakt' van duurdere merken zijn die producten meteen niet leuk meer. Als een €30 designermandje door de Action wordt verkocht koop ik het bij geen van beide winkels meer.

Vrouw

Het personeel heeft een luisterend oor en...

8.5 10

Het personeel heeft een luisterend oor en zijn erg vriendelijk

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Action

Contact

Westerstraat 59E
1601 AC, Enkhuizen

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Baby & Kind, Damesmode, Parfumerie & Drogisterij, Herenmode, Speelgoed, Huishoudelijk, Hobby, Kantoorartikelen

Action

Action logo In Nederland bevinden zich 542 Action winkels die verspreid zijn over 265 plaatsen. In totaal zijn er 34552 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Action winkels

Omschrijving

Action, 'verassend volledig, verbazend voordelig'. Action heeft een zeer breed en snel wisselend assortiment. Action staat bekend om de zeer lage prijzen. Door het snel wisselende assortiment kan de Action gerust meerdere keren per week bezocht worden.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief