Tieleman Keukens, Middelharnis

8.7
1450 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.6
 • Personeel
  9.0
 • Assortiment
  8.8
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  8.1
 • Korendreef 15
 • Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket. Al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland! Kijk ook even binnen rond

  Lees meer
 • Keuken
 • Vandaag: 08:30 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Tieleman Keukens in Middelharnis

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Tieleman Keukens in Middelharnis. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Bij deze willen wij jullie laten weten dat...

9.5 10

Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij blij en trots zijn op de mooie zwarte keuken die er nu eindelijk staat.
Wij moeten er wel bij vertellen dat de installateurs zeer goed werk hebben geleverd want het zat al meteen tegen omdat de koof niet hoog genoeg was. Deze hebben ze op eruit moeten halen en weer op maat moeten zagen. Goed werk!

Algemeen tevreden. Personeel zeer tevreden...

7.7 10

Algemeen tevreden. Personeel zeer tevreden. Planning kan beter.
Begin december 2016 zou de keuken worden geplaatst. Kon niet. Voorstel voor 12 december. In overleg over het jaar heen getild. Op 3 januari 2017 stonden de monteurs voor de deur met en volle wagen. Wisten niet dat de oude keuken er eerst nog uit moest. Door een foutje staat er nu een kast in die te laag is. (nieuwe kast is besteld). De monteurs hebben overigens prima werk geleverd. De keuken is nu (20 januari) nog niet klaar. Het wachten is op een nieuwe kast en de (glazen) achterwand moet er nog in. Nog geen feest.

Zeer goed geholpen nadat wij bij de...

9.0 10

Zeer goed geholpen nadat wij bij de keukenleverancier die in ons nieuwbouwproject was aangewezen (Van Wanrooij) boos weggelopen zijn. Uitstekend behandeld bij Tieleman met deskundig advies. Ook de opvolging voor het plaatsen van de keuken en het vakmanschap ter plaatse was zeer goed.

Duidelijke prijsstelling, mooi assortiment...

9.2 10

Duidelijke prijsstelling, mooi assortiment, mooi ingerichte winkel. Geen opdringerige verkopers, geen 50% kortingsacties, voor de serieuze kopers is dit echt een voordeel.

Bij de aankoop zijn wij prima ontvangen en...

8.3 10

Bij de aankoop zijn wij prima ontvangen en geadviseerd voor het samenstellen van de keuken.
Echter we zijn nu benieuwd hoe de service zal zijn nu blijkt dat er nog delen van de keuken nageleverd en geïnstalleerd moeten worden.

Alle openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op www.tielemankeukens.nl vindt u een uitgebreide routeplanner en overige informatie over bijvoorbeeld feestdagen: klik vervolgens op contact.

Contact

Korendreef 15
3241 AS, Middelharnis

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Keller keukens, Snaidero keukens, Schuller keukens, Next125 keukens, Nextline keukens, Eggersmann keukens, Mereno keukens, Woodline keukens, Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Novy, Gaggenau, ABK, Aga, Arte keukenbladen, Dekker keukenbladen, Erbi keukenbladen, Van Gils keukenbladen, Doeco keukenaccessoires, Quooker, Grohe, Boretti.

Categorieën

Keuken

Omschrijving

Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket. Al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland!

Kijk ook even binnen rond

Locatie