Tieleman Keukens, Middelharnis

8.6
1500 reviews
 • Prijsniveau
  8.3
 • Prijs-kwaliteit
  8.6
 • Personeel
  9.0
 • Assortiment
  8.8
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  8.2
 • Korendreef 15
 • Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket. Al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland! Kijk ook even binnen rond

  Lees meer
 • Keuken
 • Vandaag: 08:30 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Tieleman Keukens in Middelharnis

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Tieleman Keukens in Middelharnis. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onze hartelijke dank voor uw, zoals altijd...

9.3 10

Onze hartelijke dank voor uw, zoals altijd, snelle en correcte service. Dit keer enkele scharnieren keukenkastje.

Goede voorlichting en tevreden met mijn...

6.8 10

Goede voorlichting en tevreden met mijn nieuwe keuken

Twee keer hebben we onze keuken bij Tieleman...

9.5 10

Twee keer hebben we onze keuken bij Tieleman gekocht en twee keer zijn wij onder de indruk van de deskundigheid, de kwaliteit en de persoonlijke aandacht.
Daarbij komt ook nog de service en het plezier dat de medewerkers uitstralen, klasse!!!

We zijn goed en vakkundig geholpen door...

8.7 10

We zijn goed en vakkundig geholpen door Tieleman Keukens met een prachtige keuken als resultaat!

We zijn al een aantal malen naar de keuken...

9.8 10

We zijn al een aantal malen naar de keuken gaan kijken en die ziet er top uit!! We zijn echt heel blij met het resultaat. Hele aardige en nette mannen ook die de keuken hebben geplaatst, echt vakmannen!

Alle openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op www.tielemankeukens.nl vindt u een uitgebreide routeplanner en overige informatie over bijvoorbeeld feestdagen: klik vervolgens op contact.

Contact

Korendreef 15
3241 AS, Middelharnis

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Keller keukens, Snaidero keukens, Schuller keukens, Next125 keukens, Nextline keukens, Eggersmann keukens, Mereno keukens, Woodline keukens, Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Novy, Gaggenau, ABK, Aga, Arte keukenbladen, Dekker keukenbladen, Erbi keukenbladen, Van Gils keukenbladen, Doeco keukenaccessoires, Quooker, Grohe, Boretti.

Categorieën

Keuken

Omschrijving

Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket. Al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland!

Kijk ook even binnen rond

Locatie