Jumbo in Breda

7.5
68 reviews
 • Prijsniveau
  5.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  7.0
 • Assortiment
  9.0
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  7.0
 • Haagweg 246
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Breda, Haagweg 246

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Breda, Haagweg 246. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Alle winkels een mooie uitstraling, echter...

7.5 10

alle winkels een mooie uitstraling, echter vind ik de prijzen t. o. v. andere supers lang niet altijd aantrekkelijk!

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Jammer dat Jumbo niet in België is.

8.3 10

Jammer dat Jumbo niet in België is

Vrouw

Prima supermarkt alleen worden dingen vaak...

8.0 10

prima supermarkt alleen worden dingen vaak verplaatst

Vrouw

Mij valt altijd de vriendelijke service op...

8.2 10

Mij valt altijd de vriendelijke service op, in de winkel en aan de kassa. Maar ook de harmonieuze samenwerking van het personeel onderling. Dit geeft een opvallend betere sfeer dan in andere supermarkten.

Het enige dat praktisch verbeterd zou kunnen, is het schoon houden van de winkelmandjes. Door de gele kleur zie je de vlekken (die er nou eenmaal op komen) duidelijk. Dat is niet fris om je nieuwe boodschappen in te dragen.

Vrouw

Ik vind Jumbo een winkel waar je snel alles...

8.0 10

ik vind Jumbo een winkel waar je snel alles vind,
het personeel altijd aardig is en je bent zo klaar door de meerdere kassa's die ze dan voor je openen
Ideaal!!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Stomerij.

Openingstijden Jumbo

Contact

Haagweg 246
4812 XG, Breda

Bekijk de overige Jumbo winkels in Breda.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2801 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief