ICI PARIS XL, Tilburg

  • Heuvelstraat 33
  • Op Heuvelstraat 33 in Tilburg zat vroeger ICI PARIS XL. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens The Body Shop, ICI PARIS XL en Douglas.

    Lees meer
  • Parfumerie & Drogisterij
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Heuvelstraat 33 in Tilburg zat vroeger ICI PARIS XL. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens The Body Shop, ICI PARIS XL en Douglas.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews ICI PARIS XL in Tilburg

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over ICI PARIS XL in Tilburg. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik winkel hier graag omdat er niet direct...

9.0 10

Ik winkel hier graag omdat er niet direct winkelpersoneel inmijn nek hijgt zoals bij Douglas.
Dit is ongelooflijk irritant en bij elke Douglas in Nederland.
Geef mij maar IciParis waar ik op mijn gemak kan kijken en proberen wat ik persoonlijk heel fijn vindt.
Het voelt daar nooit bijna verplicht om iets te kopen nadat ik het heb getest en dat is dus wel zo bij Douglas, daar kan je niet iets testen zonder een verkoopster die in je nek hijgt, en je net zolang door dramt tot dat je iets koopt.
Ici is vriendelijk, behulpzaam wanneer nodig(!) en een uitgebreid assortiment, kortom de beste parfumerie van Nederland.

Ik ben vandaag weer tevreden naar huis...

6.3 10

ik ben vandaag weer tevreden naar huis gegaan, met een oud geurtje en een nieuw geurtje, en een leuk tasverstuivertje..en vertrok in een wolk van een heerlijk parfummetje..fijne service :)

Vrouw

De personeel is erg vriendelijk en...

8.8 10

De personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze weten dat het is moeilijk en nieuwe geur te vinden.

Vrouw

Het personeel is altijd vrolijk en...

8.3 10

Het personeel is altijd vrolijk en vriendelijk. Ze staan altijd klaar met advies en tips, of het nu gaat om een nieuwe geur of een aanpassing in je huidverzorgingsritueel. Er zijn regelmatig leuke acties in de winkel.

Vrouw

ICI paris in het algemeen heeft altijd wel...

7.2 10

ICI paris in het algemeen heeft altijd wel een stapje voor. Prijzen zijn scherp. Jammer genoeg vind ik het personeel in Tilburg niet echt vriendelijk. Dat is heeeeel jammer. Ik vind dat men wat meer mag lachen en wat uitgebreidere informatie mag geven. Verder vind ik het concept ICI Paris top.

Vrouw

Contact

Heuvelstraat 33
5038 AB, Tilburg

Categorieën

Parfumerie & Drogisterij

ICI PARIS XL

ICI PARIS XL logo In Nederland bevinden zich 148 ICI PARIS XL winkels die verspreid zijn over 110 plaatsen. In totaal zijn er 7696 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle ICI PARIS XL winkels