KARWEI Hoogerheide

8.1
Aanbevolen
215 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  8.6
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  8.5
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Middenweg 9
 • Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 151 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche. In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop. Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 09:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews KARWEI Hoogerheide

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over KARWEI Hoogerheide. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Inmiddels zijn wij bijna een jaar aan het...

7.8 10

Inmiddels zijn wij bijna een jaar aan het klsusen in ons huis, waardoor wij zo'n beetje kind-aan-huis zijn bij de Karwei. Zeker met de acties/aanbiedingen hebben wij al veel geld kunnen besparen die wij in de inrichtig van ons huis hebben kunen stoppen. Bij vragen of bestellignen worden wij altijd prima geholpen en wanneer een medewerkere het antworod zelf even niet weet, wordt het nagevraagd of opgezocht. Prima service en hulp wat ons betreft. De winkel zelf heeft recent een nieuwe look gekregen waardoor het nog frisser oogt. De bouwmarkt is, ondanks dat het vol met artikelen staat omdat het geen gigantische zaak is, toch altijd netjes en opgeruimd.

Man

Groot assortiment en goede service.

8.5 10

Groot assortiment en goede service

Man

Ze zijn een zeer goed team toch zeker met...

8.0 10

ze zijn een zeer goed team toch zeker met deze teamleider houden zo

Man

Het is hartstikke goed wat ze doen. Zou niet...

9.0 10

Het is hartstikke goed wat ze doen. Zou niet weten wat ze moeten verbeteren.

Man

Het is lekker dicht bij huis en er is een...

7.3 10

Het is lekker dicht bij huis en er is een goede sfeer

Man

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden KARWEI Hoogerheide

Contact

Middenweg 9
4631 ST, Hoogerheide

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Categorieën

Doe-het-Zelf

Karwei

Karwei logo In Nederland bevinden zich 136 Karwei winkels die verspreid zijn over 128 plaatsen. In totaal zijn er 17532 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle Karwei winkels

Omschrijving

Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 151 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche.

In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland.

Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop.

Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief