Hunkemöller, Uden

8.1
59 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  8.3
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  8.4
 • Aanbiedingen
  8.3
 • Sacramentsweg 18
 • De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding. De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is. Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

  Lees meer
 • Lingerie & Ondergoed
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Hunkemöller in Uden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hunkemöller in Uden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


De gangen in de winkel zijn krap ingedeeld...

7.5 10

De gangen in de winkel zijn krap ingedeeld, waardoor het niet altijd makkelijk is om door de winkel te lopen. Zeker als het druk is, is dit niet fijn. Dat draagt bij aan een minder fijne sfeer.

Vrouw

Er zijn goede acties, en de prijs kwaliteit...

7.7 10

Er zijn goede acties, en de prijs kwaliteit verhouding past binnen mijn budget

Vrouw

Ik koop nergens anders m'n bh's alleen bij...

9.5 10

Ik koop nergens anders m'n bh's alleen bij Hunkemöller!

Vrouw

Ik ben tevreden over deze winkel omdat ze je...

8.2 10

ik ben tevreden over deze winkel omdat ze je altijd goed helpen en goede aanbiedingen hebben

Vrouw

Wanneer je hulp nodig hebt kun je altijd een...

8.2 10

Wanneer je hulp nodig hebt kun je altijd een van de medewerkers om hulp vragen en ze blijven mee zoeken totdat je de perfecte bh gevonden hebt. Wanneer er iets niet goed is aan een gekochte bh word er goede service geboden. Ik ben erg tevreden en koop altijd mijn bh's bij Hunkemöller Uden

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Hunkemöller

Contact

Sacramentsweg 18
5401 GR, Uden

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift, Fashion Cheque

Merken

Hunkemöller

Categorieën

Lingerie & Ondergoed

Hunkemöller

Hunkemöller logo In Nederland bevinden zich 178 Hunkemöller winkels die verspreid zijn over 139 plaatsen. In totaal zijn er 4221 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Hunkemöller winkels

Omschrijving

De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding.

De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is.

Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief