Hunkemöller, Uden

8.0
47 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  7.9
 • Personeel
  8.2
 • Assortiment
  7.7
 • Service
  8.3
 • Aanbiedingen
  8.3
 • Sacramentsweg 18
 • De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding. De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is. Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

  Lees meer
 • Lingerie & Ondergoed
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Hunkemöller in Uden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hunkemöller in Uden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ze zijn netjes en vriendelijk. Alleen niet op...

7.8 10

Ze zijn netjes en vriendelijk. Alleen niet op de hoogte hoe ze via kassa bonuspunten bij moeten schrijven. Als t goed is, is dit nu met ze gecommuniceerd.

Vrouw

Altijd heel discreet en niet opdringerig.Er...

8.7 10

Altijd heel discreet en niet opdringerig.Er is altijd iemand bij de paskamers in de buurt die je om raad kunt vragen.Ook zijn ze altijd erg vriendelijk,en geven goed advies.

Vrouw

Het personeel vind ik altijd erg vriendelijk...

7.7 10

Het personeel vind ik altijd erg vriendelijk en willen je graag helpen. Ook willen ze graag even voor je kijken wat achter nog hangt als dat in de winkel niet beschikbaar is.
Graag wat aandachtiger en langer kijken of een maat echt goed is als iemand dat vraagt. Nu vraag ik het ooit en is het binnen een paar seconde 'ja is goed hoor'. Dat geeft een beetje een rare/mindere indruk

Vrouw

Hunkemoller heeft enthousiaste verkoopsters...

8.5 10

Hunkemoller heeft enthousiaste verkoopsters die voor je klaar staan. Daarnaast leuk assortiment en leuke aanbiedingen. Kleine tip wellicht voor de inrichting van de winkel: bordjes van acties (bijv 3 strings voor 10€) niet in het zicht vanaf paskamer/ kassa hangen.

Vrouw

Ik heb heel wat te vertellen over...

7.8 10

Ik heb heel wat te vertellen over Hunkemöller. Ik ben een vaste klant en ik kom voornamelijk in de filialen in Eindhoven, Uden en een enkele keer in 's-Hertogenbosch. Inmiddels heb ik rond de 32 bh's en ontelbare slips, allemaal bij Hunkemöller gekocht. Ik ben erg tevreden over de Hunkemöller in Uden, de winkel ansicht is niet erg groot, maar doet zeker niet onder aan de filialen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven. In Uden ben ik dan ook nog nooit teleurgesteld en in Eindhoven en in 's-Hertogenbosch wel. In 's-Hertogenbosch is het echt mis met het personeel. Helpen willen ze niet en ze willen zo snel mogelijk dat de winkel sluit, zij naar huis toe kunnen en kunnen relaxen. De gezichten van het personeel zijn emotieloos en ik loop het liefst zo snel mogelijk weer naar buiten toe. De enige reden dat ik daar binnenloop, is voor de private collection. Die is erg uitgebreid en ik wens dan ook dat deze collectie in Uden uitgebreid kan worden, zodat ik niet meer in 's-Hertogenbosch hoef te komen. Ik voel mijzelf niet gewenst en niet als klant behandeld. Ook vriendinnen van mij slagen niet in 's-Hertogenbosch, reden: "ze helpen mij niet en kijken niet naar mij om. Ik moest het zelf maar uitzoeken."

In Eindhoven vroeg ik naar een nachtjurkje, dat altijd direct uitverkocht is. Ik wilde dit jurkje al een jaar lang hebben, maar iedere keer niet in mijn maat (m). Dit is het enige nachtjurkje dat ik pas met mijn figuur (cup E omtrek 75 slanke buik en stringmaat M) uit alle andere pakjes vallen mijn borsten of heb ik te veel ruimte bij mijn buik. Ik vroeg daarom in Eindhoven wanneer dit jurkje weer binnenkwam, zodat ik er meteen een kon gaan halen. Het jurkje zou tussen 25-27 maart binnenkomen. Ik was mega enthousiast, want dan was ik jarig. Een mooi verjaardagscadeau voor mij en mijn vriend wilde het mij cadeau geven. Mijn alarm gezet ging ik op advies van het personeel op 23 maart terug en wat denk je: uitverkocht. "Sorry nergens meer verkrijgbaar, M is overal weg. Ja, jammer de jurkjes gingen eerder de winkel in." Doei verjaardagscadeau. Doei jurkje, doei moeite. En daar moest ik het maar mee doen. Ze hadden ook een jurkje achter kunnen leggen, mijn Hunkemöller membercard heb ik niet voor niks. Ze hadden mij kunnen mailen of bellen. Ik was er ruim 2 maanden van tevoren voor gekomen.

Inmiddels heb ik het jurkje nog steeds niet, helaas.

Ik ben verder super tevreden in het algemeen over de Sylvie collection en de private collection. Ik ben blij dat jullie mooie bh's maken voor dames met cup E.

Ik hoop jullie zo genoeg geholpen te hebben door mijn kritische mening te geven.

Marion Miltenburg.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Hunkemöller

Contact

Sacramentsweg 18
5401 GR, Uden

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift, Fashion Cheque

Merken

Hunkemöller

Categorieën

Lingerie & Ondergoed

Hunkemöller

Hunkemöller logo In Nederland bevinden zich 214 Hunkemöller winkels die verspreid zijn over 138 plaatsen. In totaal zijn er 3944 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Hunkemöller winkels

Omschrijving

De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding.

De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is.

Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief