Hunkemöller, Uden

8.0
42 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  8.1
 • Assortiment
  7.7
 • Service
  8.2
 • Aanbiedingen
  8.2
 • Sacramentsweg 18
 • De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding. De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is. Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

  Lees meer
 • Lingerie & Ondergoed
 • Openingstijden niet bekend

Reviews Hunkemöller in Uden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hunkemöller in Uden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Er is altijd veel en oprechte aandacht voor...

8.0 10

Er is altijd veel en oprechte aandacht voor mij als ik iets nodig heb.

Jeanne Raijmakers

Ik ben tevreden omdat er toch een hunkemoller...

7.5 10

Ik ben tevreden omdat er toch een hunkemoller zit en er vaak fantastische acties zijn.

Rachelle

Altijd goede service. Ze zouden wat meer...

8.0 10

Altijd goede service. Ze zouden wat meer grotere maten bh's kunnen hebben in de winkel, dus ook de mooiere bh's die vaak maar tot D of E gaan.

Britt

Verbeteren: gehele collectie aan bieden in de...

7.7 10

Verbeteren: gehele collectie aan bieden in de winkel. De uitdagende lingerie hebben ze niet in de winkel gehad. Verschil met andere. Winkel in mijn woonplaats.

Vrouw

Ze hebben niet alles in assortiment is voor...

6.8 10

ze hebben niet alles in assortiment is voor verbetering vatbaar.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Hunkemöller

Contact

Sacramentsweg 18
5401 GR, Uden

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant, Yourgift, Fashion Cheque

Merken

Hunkemöller

Categorieën

Lingerie & Ondergoed

Hunkemöller

Hunkemöller logo In Nederland bevinden zich 214 Hunkemöller winkels die verspreid zijn over 138 plaatsen. In totaal zijn er 3121 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Hunkemöller winkels

Omschrijving

De Hunkemöller-collectie bestaat uit een breed assortiment met zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nacht- en badkleding.

De korsetterie, hét product waar Hunkemoller groot mee is geworden, is echter praktisch uit beeld verdwenen. Het ouderwetse figuurcorrigerende korset is inmiddels vervangen door de zogenaamde shapewear: corrigerende slips en onderrokken die het uiterlijk van een gewone slip of rok hebben, maar corrigeren waar nodig is.

Daarnaast heeft Hunkemöller door de jaren heen ook tal van nieuwe producten geïntroduceerd, zoals een T-shirt-bh met zachte stretch cups, functionele bh's in de grotere maten, lichte bh's met gelvulling en een bh met klittenbandvullingen waarbij de klant zelf haar push-upeffect kan bepalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief