Hornbach, Nieuwegein

8.5
731 reviews
 • Prijsniveau
  8.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.7
 • Personeel
  8.7
 • Assortiment
  9.0
 • Service
  8.6
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Veldwade 3
 • HORNBACH bestaat uit meer dan "alleen" ruim 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen. Tot HORNBACH-Baumarkt-AG behoren ook talrijke vennootschappen, zoals bijvoorbeeld HORNBACH International GmbH. Hieronder vind je een compleet concernoverzicht. Sinds de oprichting heeft HORNBACH altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. Onze principes zijn echter altijd gelijk gebleven. Hier vind je meer over onze ondernemingsfilosofie. De HORNBACH-Groep is één van de grootste bouwmarkt- en tuincentra ondernemingen in Europa. Als enige beursgenoteerde familieonderneming in de doe-het-zelf-branche kan HORNBACH op een geschiedenis terugkijken van meer dan 130 jaar en één die vijf generaties overbrugdt. Sinds de oprichting heeft HORNBACH de wisselende behoeften van de mensen en de veranderingen van de vestigingen altijd vroeg herkend. De principes, waarnaar wij de verworven inzichten adequaat omzetten, zijn echter niet veranderd. Leer onze bedrijfsfilosofie kennen, waaraan wij ons succesvol houden sinds de oprichting van onze eerste bouwmarkt annex tuincentrum in 1968. Maar HORNBACH bestaat uit meer dan 'alleen' maar meer dan 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen!

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 07:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Hornbach in Nieuwegein

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Hornbach in Nieuwegein. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Zeer ruim assortiment, vriendelijke en...

8.8 10

Zeer ruim assortiment, vriendelijke en deskundige medewerkers. Artikelen bijna altijd voorradig

Man

Altijd gaan we weer terug naar Hornbach, voor...

8.5 10

Altijd gaan we weer terug naar Hornbach, voor bouwmarkt maar ook voor de tuin! Het balkon staat inmiddels weer helemaal nieuw in de zon te schitteren en wij genieten van alle plantjes in de tuin. De stoelen vonden we in een mooie aanbieding 'weg ermee'.

Vrouw

Afspraak is afspraak. Geen smoesjes maar...

8.2 10

Afspraak is afspraak. Geen smoesjes maar daden. Daar houd ik van. Een glimlach mis ik wel op hun gezichten. Ook is hun klantenservice m.i. Erg traag.

Vrouw

Service bij kapotte tuinpomp van 4 jaar oud...

9.2 10

Service bij kapotte tuinpomp van 4 jaar oud. Deze werd zonder bon (mer betaalbewijs) kosteloos vervangen.

Man

Goede service en zeer goede...

8.5 10

Goede service en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn dat je schroeven los kunt kopen. We hopen dat de Hornbach wint!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 07:00 - 21:00
Dinsdag 07:00 - 21:00
Woensdag 07:00 - 21:00
Donderdag 07:00 - 21:00
Vrijdag 07:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Hornbach

Contact

Veldwade 3
3439 LE, Nieuwegein

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Doe-het-Zelf

Hornbach

Hornbach logo In Nederland bevinden zich 11 Hornbach winkels die verspreid zijn over 11 plaatsen. In totaal zijn er 1710 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.5.

Bekijk alle Hornbach winkels

Omschrijving

HORNBACH bestaat uit meer dan "alleen" ruim 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen. Tot HORNBACH-Baumarkt-AG behoren ook talrijke vennootschappen, zoals bijvoorbeeld HORNBACH International GmbH. Hieronder vind je een compleet concernoverzicht. Sinds de oprichting heeft HORNBACH altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. Onze principes zijn echter altijd gelijk gebleven. Hier vind je meer over onze ondernemingsfilosofie.

De HORNBACH-Groep is één van de grootste bouwmarkt- en tuincentra ondernemingen in Europa. Als enige beursgenoteerde familieonderneming in de doe-het-zelf-branche kan HORNBACH op een geschiedenis terugkijken van meer dan 130 jaar en één die vijf generaties overbrugdt. Sinds de oprichting heeft HORNBACH de wisselende behoeften van de mensen en de veranderingen van de vestigingen altijd vroeg herkend. De principes, waarnaar wij de verworven inzichten adequaat omzetten, zijn echter niet veranderd. Leer onze bedrijfsfilosofie kennen, waaraan wij ons succesvol houden sinds de oprichting van onze eerste bouwmarkt annex tuincentrum in 1968. Maar HORNBACH bestaat uit meer dan 'alleen' maar meer dan 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief