Phone House, Almere

8.6
43 reviews
 • Prijsniveau
  8.2
 • Prijs-kwaliteit
  8.2
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  8.4
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.6
 • Schutterstraat 42
 • Service Bij Phone House staat de service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom hebben wij verschillende unieke Hartelijke Services zoals Werkend op Weg en Hoogwaardig Leentoestel waarover je hieronder meer leest. Klik hier voor het complete overzicht van Hartelijke Services. Advies Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt! Onafhankelijkheid We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!

  Lees meer
 • Telecom
 • Vandaag: 10:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Phone House in Almere

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Phone House in Almere. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Goede snelle en vriendelijke service. En...

9.3 10

Goede snelle en vriendelijke service. En kennis van zaken. Winkel kan iets mooier aangekleed worden

Man

Medewerker Tasharo luisterede goed, had...

8.7 10

Medewerker Tasharo luisterede goed, had geduld met mij en gaf mij zijn volle aandacht. Heel positief en zelfverzekerd in wat hij deed. Leuke uitstraling van alle medewerkers in de winkel én ik kreeg een thee aangeboden. Ik stapte uit The Phone House met me nieuwe A3 waarmee ik zoooo blij mee ben.
Bedankt!
Keep up the great and excellent work!

Vrouw

Het personeel denkt vooral met je mee en zijn...

7.8 10

Het personeel denkt vooral met je mee en zijn uiterst vriendelijk. Nooit te beroerd om je te helpen ook al heb je een onnozele vraag.

Vrouw

De bediening was heel attent, zeer deskundig...

8.7 10

de bediening was heel attent, zeer deskundig en zorgde voor een snelle oplossing.

Vrouw

Personeel is top. Zeer vriendelijk maar ook...

8.8 10

Personeel is top. Zeer vriendelijk maar ook deskundig

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Phone House

Contact

Schutterstraat 42
1315 VJ, Almere

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Apple, Nokia, Samsung, Sony, Packard Bell, Sitecom, CaseLogic, Doro, Sandisk, Blackberry, LG, HTC, Acer, Alcatel, Huawei

Categorieën

Telecom

Phone House

Phone House logo In Nederland bevinden zich 209 Phone House winkels die verspreid zijn over 167 plaatsen. In totaal zijn er 1394 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Phone House winkels

Producten vinden bij de Phone House, Almere

Omschrijving

Service
Bij Phone House staat de service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom hebben wij verschillende unieke Hartelijke Services zoals Werkend op Weg en Hoogwaardig Leentoestel waarover je hieronder meer leest. Klik hier voor het complete overzicht van Hartelijke Services.
Advies
Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!
Onafhankelijkheid
We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief