Albert Heijn, Nieuwkoop

8.7
57 reviews
 • Prijsniveau
  9.0
 • Prijs-kwaliteit
  9.0
 • Personeel
  8.4
 • Assortiment
  8.8
 • Service
  8.8
 • Aanbiedingen
  8.4
 • Reghthuysplein 3
 • Albert Heijn is een supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Deze supermarkt heeft een groot en breed assortiment en daarnaast heeft Albert Heijn veel bijzondere producten die je vaak alleen bij Albert Heijn of een speciaalzaak aantreft. Met de Albert Heijn Bonuskaart profiteer je van diverse scherpe aanbiedingen op producten. De supermarkt heeft 976 winkels verspreid over 413 steden. Om jou zo goed mogelijk te bedienen heeft Albert Heijn vier soorten winkels, namelijk een wijkwinkel, een Albert Heijn XL, een Albert Heijn To Go en de webwinkel. Albert Heijn heeft ook een eigen magazine, de Allerhande! In dit magazine staan leuke recepten beschreven met producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Daarnaast vind je in de Allerhande ook handige tips voor onder andere het huishouden en koken.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Albert Heijn in Nieuwkoop

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Albert Heijn in Nieuwkoop. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Koop altijd bij deze winkel ben heel...

8.3 10

Koop altijd bij deze winkel ben heel tevreden.

Vrouw

Je wordt goed geholpen en zijn bereid om...

9.3 10

Je wordt goed geholpen en zijn bereid om boodschappen in je auto te zetten of koud bier of frisdrank te leveren als je een feest hebt

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Albert Heijn staar goed bekend, maar z'n...

7.3 10

Albert Heijn staar goed bekend, maar z'n spullen zijn niet altijd vers voorradig en een beetje duurder dan andere supermarkten.

Vrouw

De Jumbo is sinds kort in Nieuwkoop gevestigd...

7.0 10

De Jumbo is sinds kort in Nieuwkoop gevestigd en bevalt zeer goed door een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.

Vrouw

Albert Heijn is schone supermarkt waar je je...

8.3 10

Albert Heijn is schone supermarkt waar je je als klant ook klant voelt en ook zo gewaardeerd word.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Albert Heijn

Contact

Reghthuysplein 3
2421 BE, Nieuwkoop

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Albert Heijn

Albert Heijn logo In Nederland bevinden zich 973 Albert Heijn winkels die verspreid zijn over 413 plaatsen. In totaal zijn er 1912 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle Albert Heijn winkels

Omschrijving

Albert Heijn is een supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Deze supermarkt heeft een groot en breed assortiment en daarnaast heeft Albert Heijn veel bijzondere producten die je vaak alleen bij Albert Heijn of een speciaalzaak aantreft. Met de Albert Heijn Bonuskaart profiteer je van diverse scherpe aanbiedingen op producten.

De supermarkt heeft 976 winkels verspreid over 413 steden. Om jou zo goed mogelijk te bedienen heeft Albert Heijn vier soorten winkels, namelijk een wijkwinkel, een Albert Heijn XL, een Albert Heijn To Go en de webwinkel.

Albert Heijn heeft ook een eigen magazine, de Allerhande! In dit magazine staan leuke recepten beschreven met producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Daarnaast vind je in de Allerhande ook handige tips voor onder andere het huishouden en koken.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief