Dixons, Gorinchem

  • Piazza Center 67
  • Als je opzoek bent naar elektronicaproducten ben je bij een van de Dixons winkels aan het juiste adres. Dixons is namelijk de electronica specialist van Nederland voor computers, laptops, tablets en smartphones. Dixons, Gorinchem is gevestigd in Gorinchem. Alternatieven winkels in de buurt zijn Phone House, Blokker en Bart Smit. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review Dixons heeft 170 winkels verspreid over 106 steden. Naast fysieke winkels heeft Dixons ook een webshop. Op http://www.dixons.nl/ is het mogelijk producten online te bestellen. daarnaast vind je hier informatie over het assortiment, vestigingen, acties en andere aanbiedingen.

    Lees meer
  • Muziek, Films & Games, Elektronica, ...
  • Openingstijden niet bekend

Reviews Dixons in Gorinchem

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Dixons in Gorinchem. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

De Dixons is een fijne elektronicazaak om...

8.2 10

De Dixons is een fijne elektronicazaak om bijv. je digitale camera te kopen. Ze geven goed en duidelijk advies en benoemen zowel de voor- als de nadelen. Ik ben een tevreden klant. Ook de verzekering loopt soepel via Dixons en de klantenservice is snel en goed.

Vrouw

Hier koop ik wel eens.

7.5 10

hier koop ik wel eens

Man

De winkel voelt kil en kaal aan.

7.0 10

De winkel voelt kil en kaal aan.

Man

Bij dixons weten ze niks omtrent de computer...

2.8 10

Bij dixons weten ze niks omtrent de computer die je gebruik. Ze proberen je een product te verkopen met gelijk een cutverzekering. Waarbij je al 20x heb gezegd dat je dat niet wil. Toch blijven ze het proberen.

Vind dat ze nog eens niet het recht moeten hebben mac's te verkopen. Aangezien ze geen enkele kennis hebben van hoe een mac werkt. Dingen die ze vertellen over een mac, is klinklare onzin. Ze zouden zich kapot moeten schamen.

Man

Is een hele goede winkel:).

8.7 10

Is een hele goede winkel:)

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Dixons

Contact

Piazza Center 67
4204 BS, Gorinchem

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Muziek, Films & Games, Elektronica, Telecom

Dixons

Dixons logo In Nederland bevinden zich 148 Dixons winkels die verspreid zijn over 106 plaatsen. In totaal zijn er 109 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.8.

Bekijk alle Dixons winkels

Omschrijving

Als je opzoek bent naar elektronicaproducten ben je bij een van de Dixons winkels aan het juiste adres. Dixons is namelijk de electronica specialist van Nederland voor computers, laptops, tablets en smartphones.

Dixons, Gorinchem is gevestigd in Gorinchem. Alternatieven winkels in de buurt zijn Phone House, Blokker en Bart Smit. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review

Dixons heeft 170 winkels verspreid over 106 steden. Naast fysieke winkels heeft Dixons ook een webshop. Op http://www.dixons.nl/ is het mogelijk producten online te bestellen. daarnaast vind je hier informatie over het assortiment, vestigingen, acties en andere aanbiedingen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief