SPAR M.Heijboer, Huijbergen

8.3
Aanbevolen
78 reviews
 • Prijsniveau
  7.4
 • Prijs-kwaliteit
  7.7
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  7.9
 • Service
  9.2
 • Aanbiedingen
  8.2
 • Bergsestraat 10
 • SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR M.Heijboer, Huijbergen is gevestigd in Huijbergen, alternatieven winkels in de buurt zijn Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 336 winkels verspreid over 214 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Openingstijden niet bekend

Reviews SPAR M.Heijboer in Huijbergen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over SPAR M.Heijboer in Huijbergen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


De producten zijn altijd vers en er is...

8.2 10

de producten zijn altijd vers en er is voldoende beschikbaar. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kan deze Spar van harte aanbevelen aan anderen!

Vrouw

Super gezellig winkelen alles in de buurt.

8.0 10

Super gezellig winkelen alles in de buurt

Vrouw

De mensen die er werken maar vooral de...

8.0 10

De mensen die er werken maar vooral de eigenaren zijn erg klantvriendelijk! Altijd geïnteresseerd en aardig wat het winkelen veel persoonlijker maakt. Ze zijn wel duurder waardoor we de grote boodschappen ergens anders moeten doen en de vers producten zijn niet altijd vers genoeg terwijl de prijs aan de te hoge kant is.. maar verder is het een top winkel!

Man

Prettig dat het personeel klanten kent!.

7.5 10

Prettig dat het personeel klanten kent!

Vrouw

Fijne winkel! Leuk en vriendelijk personeel...

8.7 10

Fijne winkel! Leuk en vriendelijk personeel

Vrouw

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden SPAR M.Heijboer

Contact

Bergsestraat 10
4635 BS, Huijbergen

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Categorieën

Supermarkt

SPAR

SPAR logo In Nederland bevinden zich 242 SPAR winkels die verspreid zijn over 214 plaatsen. In totaal zijn er 13367 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle SPAR winkels

Omschrijving

SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR M.Heijboer, Huijbergen is gevestigd in Huijbergen, alternatieven winkels in de buurt zijn Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 336 winkels verspreid over 214 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief