SPAR de Buck, Hulst

6.7
13 reviews
 • Prijsniveau
  6.0
 • Prijs-kwaliteit
  6.1
 • Personeel
  7.5
 • Assortiment
  6.4
 • Service
  7.3
 • Aanbiedingen
  6.8
 • Poorterslaan 2-6
 • SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR de Buck, Hulst is gevestigd in Hulst, alternatieven winkels in de buurt zijn Lidl, EMTE en Aldi. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 339 winkels verspreid over 203 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Openingstijden niet bekend

Reviews SPAR de Buck in Hulst

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over SPAR de Buck in Hulst. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Producten meer nakijken op houdbaarheidsdatum...

4.5 10

Producten meer nakijken op houdbaarheidsdatum en lagere prijzen

Vrouw

Altijd vriendelijk personeel. Winkel ziet er...

5.8 10

Altijd vriendelijk personeel. Winkel ziet er netjes uit. Kwaliteit van groenten en fruit kan vaak wel beter. Reclame aanbiedingen zijn soms niet verkrijgbaar.

Vrouw

De enige supermarkt in de wijk.

7.3 10

De enige supermarkt in de wijk

Vrouw

Ik ben tevreden omdat de winkel vlakbij is...

6.3 10

Ik ben tevreden omdat de winkel vlakbij is. Alleen de bevoorrading is niet altijd optimaal, en de aanbiedingen worden niet altijd duidelijk aangegeven. Soms ligt er al iets in de winkel met een actieprijs die nog niet geldig is en moet je de volle prijs betalen, of teruggeven. Ook zijn de prijsaanpassingen niet optimaal. Vaak zijn de prijzen in het rek van de winkel lager dan wat er in de kassa staat! (soms duurt de aanpassing enkele weken, zonder dat je het door hebt als je niet goed kijkt.)

Vrouw

Zeer ruime openingstijden,had bij zoeken...

7.5 10

zeer ruime openingstijden,had bij zoeken datum op verpakking een appelkoek op grond laten vallen,kreeg gelijk een nieuwe verpakking van het personeel die het zagen gebeuren.

Vrouw

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden SPAR de Buck

Contact

Poorterslaan 2-6
4561 ZN, Hulst

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Categorieën

Supermarkt

SPAR

SPAR logo In Nederland bevinden zich 231 SPAR winkels die verspreid zijn over 203 plaatsen. In totaal zijn er 16402 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle SPAR winkels

Omschrijving

SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen. Het assortiment beschikt over een lekker vers aanbod en is heel compleet. SPAR de Buck, Hulst is gevestigd in Hulst, alternatieven winkels in de buurt zijn Lidl, EMTE en Aldi. Heb jij onlangs deze winkel bezocht, deel dan nu je ervaring via review De winkelketen heeft 339 winkels verspreid over 203 steden. De openingstijden, contactgegevens en overige informatie over dit filiaal vind je allemaal op deze winkelpagina.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief