De Laminaat Gigant, Poeldijk

  • Nieuweweg 5-7
  • Op Nieuweweg 5-7 in Poeldijk is De Laminaat Gigant gevestigd. Bij de De Laminaat Gigant vind je alles op het gebied van Vloer, Wand & Raam. In de buurt van De Laminaat Gigant zijn genoeg leuke andere winkels als Roobol Woonwinkels, Leen Bakker en Kwantum. Ontdek nog meer leuke winkels in Poeldijk. Vergeet niet een review achter te laten over de De Laminaat Gigant.

    Lees meer
  • Vloer, Wand & Raam
  • Openingstijden niet bekend

Reviews De Laminaat Gigant in Poeldijk

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over De Laminaat Gigant in Poeldijk. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Ik ben zeer tevreden over de laminaatgigant...

9.0 10

Ik ben zeer tevreden over de laminaatgigant.
Werd deskundig geholpen want ik had geen idee hoeveel keuze er was ook voor vloer met vloerverwarming. Dit zijn mensen die weten waar ze over praten.
Prettige vriendelijke service, heel transparant over hoe de prijs was opgebouwd en alles voor een heel scherpe prijs.Ik heb nu een prachtige vloer!

Zeer slechte service. Moeilijk bereikbaar...

5.2 10

Zeer slechte service. Moeilijk bereikbaar telefonisch. Men belt niet terug na inspreken "bandje". Voor het hele huis laminaat besteld. Bouwtekening (nieuwbouw) overhandigd en men is gaan rekenen. Uiteindelijk is er veel te weinig berekend. 2 pakken laminaat, in rol ondertapijt en 7 plinten. De plinten aldaar besteld en zou teruggebeld worden wanneer deze binnen zouden zijn. Niet gebeld dus! Op bezoek bij de zaak zag ik de plinten notabene met naam en toenaam staan en werd mij meegedeeltd dat deze reeds een week stonden te wachten. Jammer dat er niet even gebeld was. Verder had ik gevraagd of het bij wijze van geste en service de plinten gratis geleverd konden worden. Ging om E 23,--!!! op een bedrag van E 1600,--!! Mij werd te verstaan gegeven door de "baas" dat wij reeds een scherpe prijs hadden en hij kon niet nagaan of wij niet stiekem een extra kamer hadden gelegd en of er veel snijverlies was ontstaan. Mijn mond viel open van verbazing door deze verdachtmaking. Heb de plinten betaald en heb meegedeeld dat ik daar geen voet meer over de vloer zal zetten. De klant is daar geen koning en he wordt voor leugenaar uitgemaakt.

Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Contact

Nieuweweg 5-7
2685 AP, Poeldijk

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Vloer, Wand & Raam

Omschrijving

Op Nieuweweg 5-7 in Poeldijk is De Laminaat Gigant gevestigd. Bij de De Laminaat Gigant vind je alles op het gebied van Vloer, Wand & Raam. In de buurt van De Laminaat Gigant zijn genoeg leuke andere winkels als Roobol Woonwinkels, Leen Bakker en Kwantum. Ontdek nog meer leuke winkels in Poeldijk. Vergeet niet een review achter te laten over de De Laminaat Gigant.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief