Jumbo, Winschoten

8.4
7 reviews
 • Prijsniveau
  8.2
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  8.7
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.7
 • Aanbiedingen
  8.5
 • Heemskerkstraat 56
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Winschoten

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Winschoten. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Een mooie overzichtelijke winkel met heel...

9.0 10

Een mooie overzichtelijke winkel met heel behulpzaam en aardig personeel

Vrouw

Het personeel is altijd vriendelijk en...

8.0 10

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam

Vrouw

Sommige produkten mis ik nog. Wij moeten...

8.2 10

Sommige produkten mis ik nog. Wij moeten bijv. nu nog speciaal voor de "Bami Trafasie" naar de AH, dit vind ik erg jammer. De servise voor de hapjes schalen enz. is perfect! Het is een leuke winkel waar je altijd goed geholpen wordt.

Vrouw

Ik ben tevreden over jumbo, omdat ik...

9.0 10

Ik ben tevreden over jumbo, omdat ik goedkoper uit ben dan in de andere winkels waar ik eerst kwam. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, het is een ruime winkel waar je makkelijk met je karretje doorheen kan lopen. Het is alleen jammer als je je karretje buiten pakt en het heeft geregend dan is die nat en dat vindt ik minder fijn.

Vrouw

Goeie winkel met service op de eerste plaats...

8.7 10

Goeie winkel met service op de eerste plaats, breed assortiment. Kom er graag.👍

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Slijterij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Heemskerkstraat 56
9675 BN, Winschoten

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2800 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief