Only for Men, Rosmalen

8.2
394 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.8
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.7
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Raadhuisstraat 4c
 • Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Zowel online als in de 14 fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vind je bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen. Bij Only for Men in Rosmalen hebben we een zeer uitgebreide collectie. Of het nu om een business- of gelegenheids- kostuum gaat of om een modieuze casual outfit, bij ons slaagt u altijd. Ons team staat altijd voor u klaar om u, onder het genot van een drankje, bij te staan bij het samenstellen van uw garderobe. Naast de grote collectie kostuums is het nu ook mogelijk een kostuum op maat te laten maken. De ruime keuze in stoffen, voeringen en knopen alsook de modelkeuze zorgen ervoor dat u uw eigen unieke kostuum kunt samenstellen, ook hierbij geven wij u een op maat gesneden advies. Wij begroeten u graag in het gezellige Rosmalen.

  Lees meer
 • Vandaag: 13:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Only for Men in Rosmalen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Only for Men in Rosmalen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Rick Klees maakte het verschil.

8.7 10

Rick Klees maakte het verschil

M.J.H. Krop

Vriendelijk ontvangen . Goed geholpen door...

7.5 10

Vriendelijk ontvangen . Goed geholpen door deskundige medewerkster, veel geduld en behulpzaam.
Ook prijs/kwaliteit lijkt goed, maar dat zal in de loop van de tijd moeten blijken. Afgelopen week pas gekocht.

Man

Omdat al bij binnenkomst je vriendelijk wordt...

8.5 10

Omdat al bij binnenkomst je vriendelijk wordt ontvangen. Kopje koffie of een kopje thee, gewenst.
goed gesorteerd, maar ook een goed advies over de kleur en het model.

Man

Het vermaken van een broek ad € 9,95 lijkt. m...

8.3 10

Het vermaken van een broek ad € 9,95 lijkt me een beetje overdreven. Neem een voorbeeld aan de concurrent uit Nistelrode waar dat een gratis service is!!

R.M. Klooster

Bij thuiskomst van mijn schoonzoon vernomen...

8.2 10

bij thuiskomst van mijn schoonzoon vernomen dat hij een business-card heeft en 10% korting krijgt.
voor de toekomst wel vreemd, dat een ander 10% korting krijgt en wij niet.

F.J.H.M. van Vuuren

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 11:00 - 21:00
Woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Kijk op www.onlyformen.nl voor afwijkende openingstijden rondom de feestdagen.

Openingstijden Only for Men

Contact

Raadhuisstraat 4c
5241 BL, Rosmalen

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant, Fashion Cheque, Huismerk kadokaart

Merken

o.a. Blackstone, Blue Industry, Bugatti, Denham, Drykorn, Dstrezzed, Floris van Bommel, Fortezza, Gardeur, Giorgio, Greve, Mason's, Pierre Cardin, PME Legend, Profuomo, Replay, Scotch & Soda, Superdry, Tommy Hilfiger en Vanguard.

Only for Men

Only for Men logo In Nederland bevinden zich 15 Only for Men winkels die verspreid zijn over 14 plaatsen. In totaal zijn er 5494 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Only for Men winkels

Omschrijving

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Zowel online als in de 14 fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vind je bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen.

Bij Only for Men in Rosmalen hebben we een zeer uitgebreide collectie. Of het nu om een business- of gelegenheids- kostuum gaat of om een modieuze casual outfit, bij ons slaagt u altijd. Ons team staat altijd voor u klaar om u, onder het genot van een drankje, bij te staan bij het samenstellen van uw garderobe. Naast de grote collectie kostuums is het nu ook mogelijk een kostuum op maat te laten maken. De ruime keuze in stoffen, voeringen en knopen alsook de modelkeuze zorgen ervoor dat u uw eigen unieke kostuum kunt samenstellen, ook hierbij geven wij u een op maat gesneden advies. Wij begroeten u graag in het gezellige Rosmalen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 in Rosmalen