Only for Men, Oosterhout

8.1
195 reviews
 • Prijsniveau
  7.5
 • Prijs-kwaliteit
  7.9
 • Personeel
  8.7
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.5
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Kerkstraat 6
 • Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Zowel online als in de 14 fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vind je bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen. Met een super locatie in het centrum van Oosterhout kun je goed shoppen bij Only for Men. Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien!

  Lees meer
 • Vandaag: 12:00 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Only for Men in Oosterhout

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Only for Men in Oosterhout. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik kreeg een verzorgingsmidddel in mijn tas...

6.8 10

Ik kreeg een verzorgingsmidddel in mijn tas dat ik niet gewild had. Hier kwam ik pas thuis achter en moet nu weer terug. Tijd, benzine en paarkeerkosten.

Man

Het is hier prettig shoppen met vriendelijk...

8.3 10

Het is hier prettig shoppen met vriendelijk en behulpzaam personeel

C.E.M. Coppens

Personeel is aller vriendelijkst en...

6.3 10

personeel is aller vriendelijkst en behulpzaam. Vermaak kosten voor de kostuums zijn belachelijk hoog. Vroeger bij Smits kleding waren de prijzen aanzienlijk lager en soms betaalde je geen vermaak kosten, zij hadden een eigen atelier en betere service hierin.

Man

Verkoper deed niet erg zijn best ons van...

4.7 10

Verkoper deed niet erg zijn best ons van dienst te zijn. Mijn vrouw moest zelf naar alternatieven vragen terwijl ik verwacht dat de verkoper zelf hiermee komt. Ook al kom je maar voor 1 item, dan nog vind ik dat je goede service mag verwachten.

Man

Mijn vrouw mocht gelukkig gewoon naar binnen...

7.7 10

Mijn vrouw mocht gelukkig gewoon naar binnen. We kregen meteen een kop koffie aangeboden. Ruime paskamers en veel keuze.

Man

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Kijk op www.onlyformen.nl voor afwijkende openingstijden rondom de feestdagen.

Openingstijden Only for Men

Contact

Kerkstraat 6
4901 JG, Oosterhout

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant, Fashion Cheque, Huismerk kadokaart

Merken

o.a. Blackstone, Blue Industry, Bugatti, Denham, Fortezza, Giorgio, Mason's, Pierre Cardin, PME Legend, Profuomo, Save the Duck, Scotch & Soda, Superdry, Tommy Hilfiger en Vanguard.

Only for Men

Only for Men logo In Nederland bevinden zich 15 Only for Men winkels die verspreid zijn over 14 plaatsen. In totaal zijn er 5478 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Only for Men winkels

Omschrijving

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Zowel online als in de 14 fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vind je bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen.

Met een super locatie in het centrum van Oosterhout kun je goed shoppen bij Only for Men. Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 in Oosterhout