Jumbo, Hoogerheide

8.3
9 reviews
 • Prijsniveau
  8.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  10.0
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  8.0
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Raadhuisstraat 87
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 20:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Hoogerheide

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Hoogerheide. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Aanbiedingen mogen nog iets beter aangegeven...

8.3 10

aanbiedingen mogen nog iets beter aangegeven worden. Er staan vaak aanbiedingen op de app die je niet terugvindt in de winkel. Dat is wel jammer.

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

We zijn erg blij met Jumbo, door de gezellige...

9.3 10

We zijn erg blij met Jumbo, door de gezellige en frisse uitstraling.

Vrouw

De Jumbo in Hoogerheide is een geweldige...

9.2 10

De Jumbo in Hoogerheide is een geweldige winkel. Het assortiment is zeer uitgebreid. Het personeel verstaat haar vak, klantgericht en is zeer vriendelijk. Er hangt een goede sfeer in de winkel. Dit is zeer prettig voor de consument.

Vrouw

Doordat er weinig variatie is in de lange...

8.3 10

Doordat er weinig variatie is in de lange rekken waar ik alles kan vinden is het een beetje eentonig boodschappen doen. Leuker en gemakkelijk zou zijn dat elke kopse kant een duikelijk verwijzing bv een kleur zou zijn om alles te vinden. Kan je ook aan jongere kinderen zeggen ga eens koffie halen uit het blauwe laantje of chips bij het feest straatje

Vrouw

Verkoop van vlees per verpakking ipv gewicht...

6.3 10

verkoop van vlees per verpakking ipv gewicht is misleidend
mensen gaan er van uit dat gehakt in 350 gram, 500 gram , 1000 gram word verkocht bij jumbo wijken de gewichten af. Ik heb ook een keer gedachteloos een pak gehakt gekocht en dacht 500 gram te hebben gekocht, nee dus, er zat minder in. er word duidelijk op de gewoonte van mensen ingespeeld die een verpakking aanzien voor 500 gram en kopen. Je denkt dus dat is goedkoop maar als je omrekent valt dat tegen.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Fotoservice. Wifi.

Openingstijden Jumbo

Contact

Raadhuisstraat 87
4631 NC, Hoogerheide

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2800 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief