Jumbo in Alkmaar

7.6
Aanbevolen
27 reviews
 • Prijsniveau
  7.2
 • Prijs-kwaliteit
  7.3
 • Personeel
  8.5
 • Assortiment
  7.9
 • Service
  8.3
 • Aanbiedingen
  6.6
 • Johanna Naberstraat 49-63
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 534 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 22:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Alkmaar, Johanna Naberstraat 49-63

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Alkmaar, Johanna Naberstraat 49-63. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


De vriendelijkheid wat ik heel belangrijk...

7.7 10

de vriendelijkheid wat ik heel belangrijk vindt is heel goed

Vrouw

Naast de zeven zekerheden kom ik een achtste...

8.2 10

naast de zeven zekerheden kom ik een achtste zekerheid: Aandacht
alles wat aandacht krijgt groeit en daarom past het ook bij Jumbo (even los van de prijzen dan)

Man

De producten zijn overzichtelijk opgesteld en...

7.0 10

De producten zijn overzichtelijk opgesteld en als je een product alsnog niet kan vinden is er altijd een personeelslid die je wilt helpen.

Cherelle Kes

Jammer...

3.8 10

vind het helaas geen prettige winkel meer omdat je niet naar buiten kan kijken als je in de winkel loopt voel me er erg opgesloten, de prijzen vind ik ook niet echt goedkoper dan een c1000 of lidle,deen erg weinig aanbiedingen als het druk is bij de laatste 2 kassa's kun je slecht bij het brood verder wel ruim opgezet

Prima winkel, personeel beetje rommelig.

8.0 10

Prima winkel, personeel beetje rommelig

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 20:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Slijterij. Stomerij. Postkantoor. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Johanna Naberstraat 49-63
1827 LB, Alkmaar

Bekijk de overige Jumbo winkels in Alkmaar.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 517 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 8169 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 534 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief