Jumbo in Alkmaar

7.7
24 reviews
 • Prijsniveau
  7.1
 • Prijs-kwaliteit
  7.4
 • Personeel
  8.5
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.4
 • Aanbiedingen
  6.5
 • Johanna Naberstraat 49-63
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 541 winkels verspreid over 323 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 22:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Alkmaar, Johanna Naberstraat 49-63

Jammer...

3.8 10

vind het helaas geen prettige winkel meer omdat je niet naar buiten kan kijken als je in de winkel loopt voel me er erg opgesloten, de prijzen vind ik ook niet echt goedkoper dan een c1000 of lidle,deen erg weinig aanbiedingen als het druk is bij de laatste 2 kassa's kun je slecht bij het brood verder wel ruim opgezet

Prima winkel, personeel beetje rommelig.

8.0 10

Prima winkel, personeel beetje rommelig

Vrouw

Een goede prijzenconcurrent met de C1000.De...

7.3 10

Een goede prijzenconcurrent met de C1000.De aanbiedingen van C1000 zijn echter te preferen boven die van jumbo.(aandachtspunt)

Vrouw

Wij ,in Alkmaar hebben sinds kort een Jumbo...

8.5 10

Wij ,in Alkmaar hebben sinds kort een Jumbo.
Ik ben er heel blij mee, hij is schoon en het personeel heeft de elan om je op en top gast te voelen ,heel fijn, zelfs mijn man gaat nu bijna graag mee, ook producten voor buitenlans eten kan ik bij Jumbo vinden. KLASSE!!

Vrouw

Ze houden zich aan de afspraak.

7.7 10

Ze houden zich aan de afspraak.

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 20:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Slijterij. Stomerij. Postkantoor. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Johanna Naberstraat 49-63
1827 LB, Alkmaar

Bekijk de overige Jumbo winkels in Alkmaar.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 524 Jumbo winkels die verspreid zijn over 323 plaatsen. In totaal zijn er 7393 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 541 winkels verspreid over 323 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief