Siebel Juweliers, Maastricht

8.3
54 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  7.9
 • Personeel
  9.4
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  9.4
 • Aanbiedingen
  7.7
 • Spilstraat 6B15
 • Siebel Juweliers, Maastricht in Maastricht is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

  Lees meer
 • Juwelier & Horloge
 • Vandaag: 10:00 - 17:30

  Toon alle openingstijden

Reviews Siebel Juweliers in Maastricht

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Siebel Juweliers in Maastricht. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Zeer goede service! Was eerst opzoek naar een...

8.7 10

Zeer goede service! Was eerst opzoek naar een specifiek horloge, uiteindelijk een ander horloge gekocht, waarin zeer goed advies werd gegeven.

Er werd zeer goed geluisterd naar mijn...

8.5 10

Er werd zeer goed geluisterd naar mijn wensen. Verder goed gekeken naar welk sieraad bij mij past. Veel geduld voor mijn emoties. Was hier heel blij mee.

Vrouw

Ik heb in januari 4 artikelen aangeschaft met...

8.8 10

Ik heb in januari 4 artikelen aangeschaft met de 1+1 aanbieding. Toen ik me in december kwam oriënteren, bleek het mogelijk de artikelen te reserveren. Vandaag ging ik met een collier terug omdat het verbogen was en dat hebben ze ter plekke gerepareerd. Hoge punten dus voor klantvriendelijkheid, service en deskundigheid.

Vrouw

Begin december 2015 zijn wij door Wendy in de...

7.3 10

Begin december 2015 zijn wij door Wendy in de winkel van Siebel uitstekend geholpen en hebben wij een goed advies gekregen. Zij stond enorm voor ons klaar om oplossingen te zoeken voor onze vraag.
Het was jammer dat wij geen tijd meer hadden om de aankoop in dit filiaal te doen (wij zaten daar maar voor een paar dagen) maar als wij weer in Maastricht zijn gaan we zeer beslist weer hier langs!!! Bedankt nogmaals Wendy xx

Verkoopadviseur Wendy was zeer goed. Vroeg of...

9.2 10

Verkoopadviseur Wendy was zeer goed. Vroeg of ze ons kon helpen, wat wij in eerste instantie niet wilden. Ze bleef op de achtergrond aanwezig en voelde haarfijn aan wat wij wel en niet wilden. Liet ons uitgebreid passen en adviseerde daarbij heel erg goed over alle verschillende mogelijkheden. Zeer vriendelijk, zeer geïnteresseerd en maakt een hele goede indruk. Geknipt voor haar vak!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Koopzondag iedere eerste zondag van de maand. De reguliere openingstijden van Siebel Juweliers kunnen afwijken bij acties en feestdagen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.siebeljuweliers.nl.

Openingstijden Siebel Juweliers

Contact

Spilstraat 6B15
6211 CP, Maastricht

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Tissot, Seiko, Ti Sento, Charming, Pandora, Swarovski, Fossil, Michael Kors, DkNy, Armani, Siebel Signature, Diamonde, Desiree, Insieme, Calvin Klein, Blush, Diesel, Guess, GC, Hot Diamonds, Hugo Boss, Rochemont, Shape, Tommy Hilfiger, TW Steel

Categorieën

Juwelier & Horloge

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers logo In Nederland bevinden zich 43 Siebel Juweliers winkels die verspreid zijn over 38 plaatsen. In totaal zijn er 988 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle Siebel Juweliers winkels

Omschrijving

Siebel Juweliers, Maastricht in Maastricht is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief