Siebel Juweliers in Amsterdam

8.0
63 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.5
 • Assortiment
  7.8
 • Service
  8.7
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Buikslotermeerplein 184
 • Siebel Juweliers in Amsterdam, Buikslotermeerplein 184 in Amsterdam is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

  Lees meer
 • Juwelier & Horloge
 • Vandaag: 10:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Siebel Juweliers in Amsterdam, Buikslotermeerplein 184

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Siebel Juweliers in Amsterdam, Buikslotermeerplein 184. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Bij Linda, Martine en Irene krijg je SERVICE...

8.7 10

Bij Linda, Martine en Irene krijg je SERVICE met een hoofdletter

Ik kom al jaren bij Siebel op het...

8.7 10

Ik kom al jaren bij Siebel op het Buikslotermeerplein, het personeel is er vriendelijk, professioneel en altijd behulpzaam. Laatst was mijn horloge stuk, ik dacht dat het aan de batterij zou liggen, helaas het uurwerk moest schoongemaakt worden. Kosten vielen mee, ben steeds op de hoogte gehouden, ben zeer tevreden.

Verlovingsring halve maat laten vergroten...

4.3 10

Verlovingsring halve maat laten vergroten. Verlovingsring zoek geraakt! Na 3 maanden nog steeds op zoek!!! Beloofd meerdere malen terug gebeld te worden, maar nog nooit gebeurd!!! Er wordt helemaal niks aan gedaan!! Mijn verloofde is over telefoon slecht behandeld. Ik heb een nieuwe verlovingsring moeten kopen zodat de omgeving niet denkt dat we ruzie hebben. Mijn slechtste ervaring met een juwelier. Na 3 maanden nog steeds geen oplossing!

Normaal altijd prima geholpen, alles wordt...

5.8 10

Normaal altijd prima geholpen, alles wordt als een cadeautje ingepakt, maar deze keer echt waardeloos. Mijn dochter (8) ging haar eerste paar echte oorbellen kopen, maar we werden behandeld alsof we grof vuil waren. Erg onprofessioneel, kortaf, lelijk ingepakt. Dat is niet de ervaring die je je dochter voor haar eerste "eigen" bezoek aan een juwelier wil meegeven. Voor ons de laatste keer.

Beste meneer, vind het zeer treurig te lezen wat U en u dochter is overkomen in het filiaal Buikslotermeerplein, dit is zeker niet wat Siebel wil uitstralen,Ben het zeker met U eens dat het eerste juweliers bezoek een ervaring /beleving moet zijn..Wil ten eerste mijn excuus hiervoor aanbieden,en tevens graag met U in kontakt komen .
Mvg margo.buter@siebeljuweliers.nl

Siebel Juweliers

Ben zeer goed geholpen , en beleefd behandeld...

8.5 10

Ben zeer goed geholpen , en beleefd behandeld , klasse!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

De reguliere openingstijden van Siebel Juweliers kunnen afwijken bij acties en feestdagen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.siebeljuweliers.nl.

Openingstijden Siebel Juweliers

Contact

Buikslotermeerplein 184
1025 EZ, Amsterdam

Bekijk de overige Siebel Juweliers winkels in Amsterdam.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Tissot, Seiko, Ti Sento, Charming, Pandora, Swarovski, Fossil, Michael Kors, DkNy, Armani, Siebel Signature, Diamonde, Desiree, Insieme, Calvin Klein, Blush, Diesel, Guess, GC, Hot Diamonds, Hugo Boss, Rochemont, Shape, Tommy Hilfiger, TW Steel

Categorieën

Juwelier & Horloge

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers logo In Nederland bevinden zich 43 Siebel Juweliers winkels die verspreid zijn over 38 plaatsen. In totaal zijn er 988 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle Siebel Juweliers winkels

Omschrijving

Siebel Juweliers in Amsterdam, Buikslotermeerplein 184 in Amsterdam is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 47 filialen in 38 verschillende steden door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij Siebel vind je een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief