Piet Kerkhof, Rotterdam

  • Watermanweg 323
  • Op Watermanweg 323 in Rotterdam zat vroeger Piet Kerkhof. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Bristol, Prénatal en Miss Etam.

    Lees meer
  • Baby & Kind, Damesmode, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Watermanweg 323 in Rotterdam zat vroeger Piet Kerkhof. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Bristol, Prénatal en Miss Etam.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews Piet Kerkhof in Rotterdam

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Piet Kerkhof in Rotterdam. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik ben heel tevreden over deze vestiging, kom...

8.8 10

Ik ben heel tevreden over deze vestiging, kom er al jaren en wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen.
Wat voor mij een groot aandachts punt is dat ik graag wat meer spijkerbroeken in de lengtemaat 36 zou willen zien, voor mijn lange zoons maar ook zeker voor de steeds langer wordende jeugd :)Dat is niet specifiek voor deze vestiging maar telt voor de hele branche!

Vrouw

Deze meiden verdienen en grote pluim waar...

8.0 10

deze meiden verdienen en grote pluim waar vind je dat tegenwoordig

Piet kerkhof is een hele leuke winkel met...

9.5 10

piet kerkhof is een hele leuke winkel met goede personeel, en ze zijn te over gehaast en blijven altijd trouw aan de klant. en het winkel heeft alles wat ik gelukkig nodig heb, bijvoorbeeld als ik een paar schoenen nodig heb heeft piet het goede maat altijd voor me klaar staan

Medewerkers zijn altijd aardig en bereid om...

7.7 10

medewerkers zijn altijd aardig en bereid om te helpen.

Vrouw

Uitstekende service en heel behulpzaam...

9.5 10

Uitstekende service en heel behulpzaam personeel!!!!.We waren met een rolstoel en vroeg,waar de trainingspakken hingen.Men ging gelijk met ons mee en hielp ons verder,ook met passen van de sportschoenen.Het was heel fijn!! Blijf zeker terug komen en beveel deze winkel aan de Familie en kennissen.
Personeel verdiend cifer 10 ++

Contact

Watermanweg 323
3067 GA, Rotterdam

Categorieën

Baby & Kind, Damesmode, Herenmode

Piet Kerkhof

Piet Kerkhof logo In Nederland bevinden zich 0 Piet Kerkhof winkels die verspreid zijn over 0 plaatsen. In totaal zijn er 0 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 0.

Bekijk alle Piet Kerkhof winkels