Piet Kerkhof, Maarssen

  • Nijverheidsweg 2b
  • Op Nijverheidsweg 2b in Maarssen zat vroeger Piet Kerkhof. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Takko Fashion, Zeeman en Witteveen.

    Lees meer
  • Baby & Kind, Damesmode, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Nijverheidsweg 2b in Maarssen zat vroeger Piet Kerkhof. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Takko Fashion, Zeeman en Witteveen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews Piet Kerkhof in Maarssen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Piet Kerkhof in Maarssen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Mooi assortiment, leuke kleding, suf...

7.2 10

mooi assortiment, leuke kleding, suf personeel

Vrouw

Zeer vriendelijk personeel, zeker Jacqueline...

8.5 10

Zeer vriendelijk personeel, zeker Jacqueline die mij zo goed heeft geholpen! In dit filiaal waren bepaalde spijkerbroeken op dat moment niet op voorraad, ik had er meerdere nodig, maar ze ging gelijk in de pc kijken of er nog voorraad was in andere filalen. Ze heeft voor mij alle spijkerbroeken uit de andere filialen laten komen, en door het filiaal is meerdere keren gebeld als er weer wat binnen was gekomen. Inmiddels heb ik alle broeken afgehaald. Ik vind het pc systeem van Piet Kerkhof super, hoef ik zelf niet alle filialen af!

Vrouw

Wat een geweldige service! Ik was hier...

8.7 10

Wat een geweldige service! Ik was hier woensdag 12 april jl. Werd geholpen door Miranda achter de kassa en had een vraag over bepaalde herenschoenen, die ik niet in maat 44 zag. Samen met Jacqueline heeft zij ervoor gezorgd, dat er een paar uit Leiden, èn een paar uit Dongen naar Maarssen kwamen, en ze belde me vrijdag al dat ik ze op kon komen halen. Mijn man kan weer even vooruit. Hulde voor deze twee heel vriendelijke super-dames!

Ik was al een tijdje niet bij Piet Kerhof...

7.8 10

Ik was al een tijdje niet bij Piet Kerhof geweest en was dus aangenaam verrast toen ik binnen kwam lopen. Het was duidelijk te zien dat er een transformatie had plaatsgevonden. De winkel oogt nu veel rustiger dan voorheen, want toen zag je door de bomen het bos niet meer. Veel prettiger winkelen dus op dez manier. En blijkbaar is het ook prettiger om op deze manier te werken, want het personeel zag er enthousiast en gemotiveerd uit.
Helaas zijn de paskamers nog wel steeds hetzelfde gebleven. Passen doe ik liever niet in deze winkel, want men kan gewoon naar binnen gluren terwijl je aan het passen bent. Dus mijn advies is om die ook maar eens aan te pakken, want ik ben vast niet de enige die er zo over denkt.

Ik zal u een uitgebreide toelichting geven...

8.3 10

Ik zal u een uitgebreide toelichting geven, helaas moet ik het inkorten. Mijn tekst is te lang.
Aanbiedingen weet ik niet. Ik denk wel goed daarom heb ik een 7 ingevuld. Ik maak er geen gebruik van. De schoenen die ik haal zijn op diverse internetsites goedkoper vandaar dat ik het prijsniveau een 7 vind.
Ik woon in Zeist en rijd ongeveer 1x per maand op mijn scooter (door weer en wind). Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee ik de schoen slijt. Ik heb een spierziekte en kan alleen lopen op die ene schoen die in Maarssen te verkrijgen is. Het filiaal in Utrecht zegt de schoenen die ik nodig heb niet te kunnen verkrijgen. Maar in het filiaal van Maarssen is dit gelukkig geen enkel probleem. Ik moet hierdoor wel extra ver rijden met mijn scooter maar daardoor kan ik wel buiten lopen.
Ondanks dat ik de schoen wel aan de dure kant vind, vind ik de prijs/kwaliteit wel voldoen. Het is een goede kwaliteitsschoen die ik niet supersnel verslijt. Het is waterdicht, zit comfortabel en zakt niet in. Soms willen de enkels nog wel eens inzakken bij sommige schoenen. Niet bij die Alberto Torresi schoenen. Dus omdat ik de kwaliteit goed vind, rijd ik die kilometers extra.
Het personeel is in mijn ogen een team. Ze delen hun kennis en niemand is beter dan de ander. Ieder is gelijk. Men is zowel jong als oud. Dit is ook prettig want als er alleen maar jongeren staan die een mooi verkooppraatje hebben maar geen kennis, dan heb ik er niets aan. Zowel de jongere als oudere medewerker kan mij goed te woord staan. Het personeel is top!
Met goed personeel komt de service meestal vanzelf. Men beantwoord mijn vragen altijd volledig, zonder verkooppraatje. Men zorgt ervoor dat de schoenen Alberto Torresi (waar ik speciaal voor naar Maarssen kom gereden want in Utrecht kan men dit niet) evt. uit andere filialen uit het land komen, binnen halve a 1 week. Is er iets niet goed aan de schoen zoals ik maandag voor het eerst meemaakte dan is men ook heel flexibel. De regels worden verteld waardoor je als klant duidelijk weet waar je aan toe bent. Men geeft mij ook adviezen. Ik weet gewoon niet hoe ik dit in een paar woorden kan omschrijven. Het is gewoon top! Andere winkels kunnen hier nog iets van leren.
Men doet heel erg zijn best om de klant tevreden de winkel te laten verlaten. Niet dat men overdreven zijn best doet, dan wordt het ook weer zo gemaakt in mijn ogen, maar men weet echt wat service is. Daar kunnen vele winkels nog wat van leren vind ik.
Hieronder heb ik schoenen aangevinkt omdat dat het belangrijkste voor mij is. Door mijn spierziekte merk/weet ik of men je goed behandeld of niet. Ik heb ook wel shirt, skibroek, etc. gekocht. Maar daar is de service niet voor nodig. Voor mijn schoenen wel.
Dit was ingekorte mijn verhaal. Veel succes met de beoordelingen die u gaat krijgen.

Vrouw

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Alleen het punt dat u voor uw schoenen op de scooter naar Maarssen moet, vinden wij toch voor verbetering vatbaar. Onze vestiging in Utrecht is een ouletstore geworden en verkoopt niet (meer) alle producten die wel in andere vestigingen verkrijgbaar zijn. Toch willen wij proberen om u tegemoet tekomen. Daarvoor ga ik komende week intern bekijken of we uw schoenen toch in Utrecht kunnen krijgen. Zou u mij volgende week eens kunnen bellen op 0162-372612? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Mark Tittulaer, communicatiemanager Piet Kerkhof

Contact

Nijverheidsweg 2b
3606 AJ, Maarssen

Categorieën

Baby & Kind, Damesmode, Herenmode

Piet Kerkhof

Piet Kerkhof logo In Nederland bevinden zich 0 Piet Kerkhof winkels die verspreid zijn over 0 plaatsen. In totaal zijn er 0 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 0.

Bekijk alle Piet Kerkhof winkels