Game Mania, Heerenveen

8.6
134 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.4
 • Personeel
  9.4
 • Assortiment
  8.6
 • Service
  9.3
 • Aanbiedingen
  7.8
 • het Baken 1
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 13:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Heerenveen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Heerenveen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Kennis van de producten is essentieel. Ik...

8.5 10

Kennis van de producten is essentieel. Ik loop liever een game bij iemand due weet wat de game is ipv bijvoorbeeld bol.com

Gamemania is voor het best bereikbaar in...

9.0 10

Gamemania is voor het best bereikbaar in provincie Friesland als het gaat om 2dehands games en accessoires.

Ik vind het een hele fijne winkel niet alleen...

8.8 10

Ik vind het een hele fijne winkel niet alleen om de vele keuze en goede prijzen maar ook omdat het personeel in Heerenveen erg vriendelijk is en je goed advies geeft over wat je zoekt of wil. Tevens geld dit ook voor de vestiging in Assen.

De sfeer in gamemania is super relaxt, kan...

8.3 10

De sfeer in gamemania is super relaxt, kan het nooit laten toch even binnen te lopen om te snuffelen en een babbeltje met het personeel te maken. Voor alle vragen staan ze klaar en doen hun best deze met hun uiterste best te beantwoorden. Het is een super gezellige winkel.

Gezellige en vriendelijke medewerkers die...

8.7 10

Gezellige en vriendelijke medewerkers die altijd bereid zijn je te helpen, gewoon top service! Ik woon zelf n Leeuwarden maar ga graag naar Heerenveen!l.

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

het Baken 1
8442 PB, Heerenveen

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7295 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief