Game Mania, Vlaardingen

8.4
Aanbevolen
145 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.2
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Veerplein 31
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Vlaardingen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Vlaardingen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik heb hier veel dingen gekoxht en ze waren...

8.0 10

ik heb hier veel dingen gekoxht en ze waren altijd vriendelijk

Ik koop hier mijn spellen al sinds ik 12 ben...

8.3 10

Ik koop hier mijn spellen al sinds ik 12 ben. (Mijn ouders en broer dan tot dat ik 16 werd

Roy

Ik heb geen klachten of verbeter punten voor...

9.5 10

Ik heb geen klachten of verbeter punten voor deze winkel word er altijd heel vriendelijk en goed geholpen en de winkel.is heel erg overzichtelijk

Ik ben tevreden met gamemania, omdat het een...

8.7 10

Ik ben tevreden met gamemania, omdat het een gezellige winkel is en klantvriendelijk zijn. Buiten dit is de kwaliteit van zowel new als used games uitstekend goed, soms heb je bij used games wel dat ze niet 100% werken, maar je kan ze dan binnen 7 dagen gratis laten repareren

Mijn ervaring met de winkel is altijd weer...

9.5 10

Mijn ervaring met de winkel is altijd weer een feest en plezier!als mn mama boodschappen doet wil ik altijd game-mania binnen even neuzen bij de used-games en soms ook de testgames spelen. . .vandaag mocht ik ook even de winkel in terwijl mn mama een boodschap deed...en heb ik een game voor mijn ps2 gevonden en gekregen waar ik heel blij mee was! Ik ben blij dat wij in Vlaardingen ook game mania winkel hebben!!!

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Veerplein 31
3131 CX, Vlaardingen

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 8455 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief