Game Mania, Vlaardingen

8.4
Aanbevolen
141 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Veerplein 31
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Vlaardingen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Vlaardingen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Mijn ervaring met de winkel is altijd weer...

9.5 10

Mijn ervaring met de winkel is altijd weer een feest en plezier!als mn mama boodschappen doet wil ik altijd game-mania binnen even neuzen bij de used-games en soms ook de testgames spelen. . .vandaag mocht ik ook even de winkel in terwijl mn mama een boodschap deed...en heb ik een game voor mijn ps2 gevonden en gekregen waar ik heel blij mee was! Ik ben blij dat wij in Vlaardingen ook game mania winkel hebben!!!

Wij worden altijd vriendelijk geholpen, geen...

9.3 10

Wij worden altijd vriendelijk geholpen, geen vraag is te gek. Ook met drukte wordt iedere klant goed en kundig geholpen. Wanneer mijn zoon (7) zelf zijn nieuwe game wil afrekenen wordt ook hij vriendelijk en op niveau begeleidt met zijn aankoop. Wij zijn zeer regelmatige bezoekers van deze vestiging en hebben nog nooit een vervelende ervaring gehad.
Ga zo doro!

Ik ben tevreden over de manier waarop wordt...

8.8 10

Ik ben tevreden over de manier waarop wordt omgegaan met retouren en klachtafhandelingen.

Een kleine onervaren jongen liep een winkel...

8.0 10

Een kleine onervaren jongen liep een winkel in vol ongeloof van al het moois dat hij zag, maar waar moest hij beginnen? Eerst rechts, Het dorpje Playstation was groot en ruim opgezet. De hoofdstraat was lang met grote namen in de vitrine. Zijn heil vond de jongen hier niet.
Even verderop kwam het dorp Xbox in zicht. Hier zag hij mooie dingen, maar ook hier kon hij zijn "ding" niet vinden. Toch maar een dorp verderop kijken. Inmiddels is de jongen een ervaren zoeker die is ge-upgrade met een zoektechniek en rugzak. Hij komt aan in Nintendorp, Dit hetkent hij, door deze ervaring levelt hij op. Vrolijk gaat hij de rekken af. Switch is te nieuw, dat trekt zijn spaarpot nog niet. De Wii is uit de gratie, maar in de sectie DS ziet hij iets dat hij nog niet had! Zijn kostbare centen die hij onderweg heeft opgepikt door zijn voorraad te verkopen gaan naar 2 nieuwe spellen. Bij het aanschaffen van deze spellen ontvangt hij de dealerbadge en tevreden keert hij huiswaarts om zijn nieuwe favoriete spel uit te oefenen.

Het is een gezellige en sfeer volle winkel de...

8.8 10

het is een gezellige en sfeer volle winkel de acties mogen wat meer want als er acties zijn dan zijn het van die games die niet populair zijn

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Veerplein 31
3131 CX, Vlaardingen

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7874 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief