Game Mania, Vlaardingen

8.4
Aanbevolen
123 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Veerplein 31
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Vlaardingen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Vlaardingen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Altijd vriendelijk en bereid om advies te...

7.7 10

Altijd vriendelijk en bereid om advies te geven.

Ik kom vaak bij gamemania omdat het de...

5.8 10

ik kom vaak bij gamemania omdat het de dichtstbijzijnde game winkel is. nu heb ik daar een nieuwe 3DS gekocht met Pokemon Sun. Superleuk werkt goed! er wordt in de winkel gevraagd heb je nog iets extra nodig zoals bescherming? ja zeker een beschermkoffer is altijd handig! echter werd er niet bijverteld dat de oplaadkabel er niet bij inbegrepen zat. dus die ben ik even later maar bij Bart Smit gaan halen omdat die net iets dichterbij zit! Dat vind ik dan toch wel weer een minpunt. Verder is het een Topzaak!

Wij zijn door een zeer vriendelijke jonge...

9.3 10

Wij zijn door een zeer vriendelijke jonge dame geholpen met de keuze van een PS4. Zij kwam deskundig over, was geduldig en erg aardig.

Ik heb fifa 16 onder andere gekocht bij deze...

9.3 10

Ik heb fifa 16 onder andere gekocht bij deze zaak terwijl ik altijd iemand was die alleen maar pes speelde en fifa afkeurde maar echt die de hulp van de mededwerkers heb ik fifa gekocht om te proberen en ik ben onderstussen echt verslaafd er aan!! Top service aardige mensen en groot aanbod aan games. Game mania is echt de beste winkel om te kopen!!

Ik kom er al sinds de opening een jaar of ...

8.2 10

Ik kom er al sinds de opening een jaar of 6 geleden en hoewel er door de jaren heen verschillende verkopers hebben gestaan ben ik altijd goed behandeld en geholpen.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Veerplein 31
3131 CX, Vlaardingen

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 6457 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief