Game Mania in Rotterdam

8.1
Aanbevolen
154 reviews
 • Prijsniveau
  7.4
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  9.0
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Oude Binnenweg 102A
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 12:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Rotterdam, Oude Binnenweg 102A

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Rotterdam, Oude Binnenweg 102A. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Personeel was klantvriendelijk en ook...

7.7 10

personeel was klantvriendelijk en ook deskundig.

Toen ik mijn games kwam verkopen, werd ik...

9.3 10

Toen ik mijn games kwam verkopen, werd ik heel goed geïnformeerd over de 'spelregels' van het verkopen van spellen. Ook werd ik goed geadviseerd toen ik interesse toonde in de PS4 VR-bril. Gisteren was de dame achter de kassa erg vriendelijk, we hadden een informeel gesprek over de games die ik daar gekocht had en inmiddels uitgespeeld, waarvan ik nu het vervolg kwam halen. Al met al uitstekende service!

Ze hadden de GameCube-adapter voor 5 euro...

8.0 10

Ze hadden de GameCube-adapter voor 5 euro minder dan MediaMarkt, en ze hebben GameCubespellen. Jammer dat weinig mensen hun GameCubespellen wegdoen. 10/10 bretty gud :DDDD :DD

Zeer positieve ervaring altijd! ??Kom er...

8.3 10

Zeer positieve ervaring altijd! ??Kom er vaker langs. Zeer klantvriendelijke medewerkers en een leuke omgeving.

Ik was langsgegaan bij de vestiging wegens...

8.0 10

Ik was langsgegaan bij de vestiging wegens een geweldige actie op de USED playstation 3 spellen. Gelukkig was het aaortiment groot genoeg zodat ik al mijn gewenste spellen meteen kon komen ophalen. De medewerkers waren zeer klantvriendelijk! Een positieve ervaring gehad dus.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Game Mania

Contact

Oude Binnenweg 102A
3012 JG, Rotterdam

Bekijk de overige Game Mania winkels in Rotterdam.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7295 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief