Game Mania, Doetinchem

8.4
271 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.3
 • Assortiment
  8.3
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  7.7
 • Hamburgerstraat 75
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Doetinchem

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Doetinchem. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Erg overzichtelijke winkel. Ruim voorzien van...

9.2 10

Erg overzichtelijke winkel. Ruim voorzien van de nieuwste games en accessoires.
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Je wordt door hen altijd actief voorzien van de benodigde informatie en eventuele extra mogelijkheden.

Ik verlaat de Game Mania altijd tevreden. De...

7.5 10

Ik verlaat de Game Mania altijd tevreden. De medewerkers weten altijd precies waar ze het over hebben en helpen mij altijd heel goed.

Het was voor mij de eerste keer dat ik in de...

8.7 10

het was voor mij de eerste keer dat ik in de winkel kwam als klant heb ook spellen ingeleverd en weer wat gekocht maar vind het een leuke relexte winkel en heel klantvriendelijk en goede service

Vandaag langs geweest bij game mania...

8.8 10

Vandaag langs geweest bij game mania doetinchem. De beste verkoper gaf mij goed advies op hoe ik het best mijn tegoedbon kon gebruiken en wat dan het goedkoopst was, erg fijn! De medewerkers denken met je mee en dat is fijn. De game mania winkel is echt een speeltuin voor gamers, echt geweldig al die games gesorteerd en netjes voor de klant neergelegd. Ik koop al mijn games bij game mania. Ik ben echt tevreden.

Goede adviesen en vriendelijkeen servies.

8.0 10

Goede adviesen en vriendelijkeen servies

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Hamburgerstraat 75
7001 AJ, Doetinchem

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7894 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief