Game Mania in Arnhem

8.3
557 reviews
 • Prijsniveau
  7.6
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Personeel
  9.1
 • Assortiment
  8.3
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  7.5
 • Kronenburgpassage 39
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Arnhem, Kronenburgpassage 39

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Arnhem, Kronenburgpassage 39. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Toen we binnen kwamen werden we al gegroet en...

8.0 10

toen we binnen kwamen werden we al gegroet en de winkel is top 10/10

Ze waren aardig en een prima prijs voor de...

9.3 10

ze waren aardig en een prima prijs voor de game

Nemen de tijd, zeer deskundig. Nemen mij als...

8.7 10

Nemen de tijd, zeer deskundig. Nemen mij als onervaren game serieus. Geven goed op maat advies. Vriendelijk en goede service.

Hele aardige medewerkers (wilde zelfs haar...

8.5 10

Hele aardige medewerkers (wilde zelfs haar eigen pre-order van de nintendo switch aan mij geven!) Verder goed geholpen bij mijn keuze tussen de Playstation 4 en de nintedo switch. Op de consoles mogen spelen in de winkel en heb uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Dit is echt een groot voordeel wat je hebt in vergelijking met de andere fysieke aanbieders en de online webshops! Daarom kom ik altijd graag naar de gamemania zelfs als het een iets hogere prijs is.

Na het aangeven van het gaan verzamelen van...

9.5 10

Na het aangeven van het gaan verzamelen van verschillende games en consoles kreeg ik van de eigenaaresse handige tips wat ik zou kunnen doen om wat games te vinden en wat andere handige tips. Het Meedenken ervaarde ik als zeer prettig.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Kronenburgpassage 39
6831 EN, Arnhem

Bekijk de overige Game Mania winkels in Arnhem.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 8473 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief