De Tuinen, Nootdorp

8.5
4 reviews
 • Prijsniveau
  8.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  10.0
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Lange Baan 11
 • Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. De wereld verandert snel waardoor mensen steeds minder vrije tijd hebben. Minder vrije tijd om te besteden aan ontspanning, familie, vrienden of zichzelf. Internet, mobiele telefoons, hogere werkdruk en veel sociale “verplichtingen” zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om te genieten. Binnen deze hectische wereld bieden de winkels van Holland & Barrett een punt van rust. Rust om eens even stil te staan bij de kwaliteit van het leven. Rust om eens even stil te staan bij onze gezondheid, onze verzorging en het feit dat we graag wat meer onszelf én anderen willen verwennen.

  Lees meer
 • Parfumerie & Drogisterij
 • Vandaag: 09:00 - 17:30

  Toon alle openingstijden

Reviews De Tuinen in Nootdorp

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over De Tuinen in Nootdorp. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik had per ongeluk de verkeerde kleur...

8.5 10

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur haarverf gekocht. Daar kwam ik na ongeveer een maand achter en ik had de kassabon niet meer. Maar het was geen probleem om het om te ruilen voor de juiste kleur!

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Nette winkel en sinds de verbouwing ook een...

9.2 10

Nette winkel en sinds de verbouwing ook een groter assortiment. Vooral de glutenvrije producten vind ik een grote toegevoegde waarde. Het personeel is zeer deskundig en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.

Vriendelijk personeel, kwaliteit goed, maar...

7.3 10

vriendelijk personeel, kwaliteit goed, maar duur

Ik kom vaak in de Tuinen Nootdorp. Het...

7.7 10

Ik kom vaak in de Tuinen Nootdorp.
Het personeel is zeer vriendelijk en deskundig. als je wat hebt besteld, word je ook gebeld als het er is. Laatst kreeg ik als service nog een mail van een van de dames van t personeel, omdat zij iets voor mij had uitgezocht waar ze direct geen antwoord op had. Prima!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden De Tuinen

Contact

Lange Baan 11
2632 GC, Nootdorp

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Parfumerie & Drogisterij

De Tuinen

De Tuinen logo In Nederland bevinden zich 139 De Tuinen winkels die verspreid zijn over 105 plaatsen. In totaal zijn er 263 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle De Tuinen winkels

Omschrijving

Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt.

De wereld verandert snel waardoor mensen steeds minder vrije tijd hebben. Minder vrije tijd om te besteden aan ontspanning, familie, vrienden of zichzelf. Internet, mobiele telefoons, hogere werkdruk en veel sociale “verplichtingen” zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om te genieten. Binnen deze hectische wereld bieden de winkels van Holland & Barrett een punt van rust. Rust om eens even stil te staan bij de kwaliteit van het leven. Rust om eens even stil te staan bij onze gezondheid, onze verzorging en het feit dat we graag wat meer onszelf én anderen willen verwennen.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief