Formido, Winschoten

7.9
35 reviews
 • Prijsniveau
  7.3
 • Prijs-kwaliteit
  7.5
 • Personeel
  8.3
 • Assortiment
  7.9
 • Service
  8.4
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Papierbaan 1C
 • De bouwmarkt Formido, een winkelketen met groot assortiment voor de echte doe-het-zelvers. Formido is met 92 winkels verspreid over 82 steden actief in de bouwmarktbranche. Op Formido.nl vind je alle informatie over Formido, het assortiment, aanbiedingen en andere acties. Daarnaast biedt Formido handige tips en advies aan en verlenen ze verschillende services aan voor net dat extra beetje ondersteuning bij uw klus. In de Formido.nl webshop zijn producten online te bestellen. Via de Formido nieuwsbrief worden klanten op de hoogte gehouden, hierin staan alle acties en aanbiedingen van Formido bouwmarkten bij uw in de buurt.

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 09:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Formido in Winschoten

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Formido in Winschoten. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Een prima bouwmarkt met vakkundig personeel...

9.2 10

Een prima bouwmarkt met vakkundig personeel een gemoedelijke sfeer een ruim assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Al met al een aanwinst voor en de "doehetzelfer" en de specialist.

Man

In deze winkel in Winschoten is het net als...

8.3 10

in deze winkel in Winschoten is het net als thuiskomen vriendelijk, herkenning ,goede en eerlijke uitleg over wat je wilt weten maar ook erg overzichtelijk staat alles in de winkel, een top winkel met top personeel

Man

Het is gewoon een leuke winkel.

9.5 10

het is gewoon een leuke winkel

Man

Het is mijn favoriete bouwmarkt , vriendelijk...

8.2 10

Het is mijn favoriete bouwmarkt , vriendelijk en behulpzaam personeel.

Man

Wordt altijd geholpen door deskundig en...

8.2 10

Wordt altijd geholpen door deskundig en vriendelijk personeel. Ik vind de artikelen niet erg vernieuwend en de aanbiedingen zijn niet spectaculair.

Vrouw

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Formido

Contact

Papierbaan 1C
9672 BG, Winschoten

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Merken

Bosch, Black & Decker, Tiger en CanDo.

Categorieën

Doe-het-Zelf

Formido

Formido logo In Nederland bevinden zich 82 Formido winkels die verspreid zijn over 82 plaatsen. In totaal zijn er 3520 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Formido winkels

Omschrijving

De bouwmarkt Formido, een winkelketen met groot assortiment voor de echte doe-het-zelvers. Formido is met 92 winkels verspreid over 82 steden actief in de bouwmarktbranche.

Op Formido.nl vind je alle informatie over Formido, het assortiment, aanbiedingen en andere acties. Daarnaast biedt Formido handige tips en advies aan en verlenen ze verschillende services aan voor net dat extra beetje ondersteuning bij uw klus.

In de Formido.nl webshop zijn producten online te bestellen. Via de Formido nieuwsbrief worden klanten op de hoogte gehouden, hierin staan alle acties en aanbiedingen van Formido bouwmarkten bij uw in de buurt.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief