Game Mania, Leeuwarden

8.6
194 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.5
 • Personeel
  9.4
 • Assortiment
  8.7
 • Service
  9.3
 • Aanbiedingen
  8.1
 • Harlingersingel 3
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 12:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Leeuwarden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Leeuwarden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik vond het heel leuk. Er waren veel leuke...

8.0 10

Ik vond het heel leuk. Er waren veel leuke dingen en een grote assortiement aan games.

Erg fijne winkel om te komen. Kom er minstens...

8.7 10

Erg fijne winkel om te komen. Kom er minstens 1 keer per maand om nieuwe spellen te kopen of om oude in te leveren. Het pasje dat je van de Game Mania krijgt is ook erg handig omdat je punten kan sparen voor kortingen bij de Game Mania.. Verder moet ik zeggen dat het personeel altijd vriendelijk is en klaar staat om te helpen of om te adviseren. Je kan wel merken dat ze deskundigen zijn op het gebied van games, consoles en de rest wat erbij komt kijken. Game Mania zit qua prijsniveau wel een beetje onder de prijs als je die vergelijkt met de andere winkels die games verkopen. Met een beetje bedoel ik een prijs verschil van 2-10 euro t.a.v. de rest. Je moet gewoon zelf goed opletten want ze hebben vaak zat hele goede aanbiedingen. Kortom ik kan de Game Mania ten zeerste aanraden tenminste die in Leeuwarden dan. Ik weet niet hoe het met de rest van de winkels zit maar aangezien het een keten is ga ik ervan uit dat het eigenlijk overal wel hetzelfde is.

Omdat wij altijd goed geholpen worden, alles...

9.3 10

Omdat wij altijd goed geholpen worden, alles word geregeld
Ze zijn vriendelijk en heel schappelijk

Ik kom er vaker omdat de prijs goed is en je...

8.8 10

Ik kom er vaker omdat de prijs goed is en je weet dat je altijd goeie games koopt die goed werken

Game mania is de winkel voor al.je games, als...

9.0 10

Game mania is de winkel voor al.je games, als je vragen hebt kun je altijd bij deze mensen terecht ze weten je alles haarfijn te vertellen.
Ben zeer tevreden met game mania Leeuwarden.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Harlingersingel 3
8913 CJ, Leeuwarden

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7295 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief