Game Mania, Leeuwarden

8.6
215 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.5
 • Personeel
  9.4
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  9.3
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Harlingersingel 3
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: gesloten

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Leeuwarden

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Leeuwarden. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Denken altijd met je mee, zoeken naar een...

7.7 10

Denken altijd met je mee, zoeken naar een oplossing. Spullen die je wil zijn er of worden besteld. Weten wie je bent en zijn vriendelijk.

Tim

Ik kom er al sinds de gememania er is in...

7.3 10

ik kom er al sinds de gememania er is in Leeuwarden. goede service en Klantvriendelijkheid. Wat ik gaaf vind is dat je 2de handse games kunt komen en je krijgt er ook punten voor !
alleen wat ik wel jammers is dat er soms iets niet op voorraad is en dat ik daarop moet gaan wachten.

Vriendelijk personeel. Enige nadeel is dat ze...

7.3 10

Vriendelijk personeel. Enige nadeel is dat ze vaak xbox 360 games niet op deze locatie hebben deze kun je dan alleen halen in de randstad e.d. Het zou fijn zijn als er een webshop zou zijn.

Mannen uit het vakgebied met kennis vanuit de...

9.0 10

Mannen uit het vakgebied met kennis vanuit de hobby is een prettige combinatie, de Leeuwardse vriendelijkheid is een prima pluspakket.

Ik was zeer tevreden over de verschillende...

8.8 10

Ik was zeer tevreden over de verschillende game keuzes die je kunt maken om te spelen. Ook de klantvriendelijkheid vind ik super en als je bijvoorbeeld een game wil kopen en niet meer beschikbaar is willen ze altijd nog even extra kijken en vertellen ze ook wanneer hij weer leverbaar is deze filiaal op de Locatie Leeuwarden is een superwinkel en wat je zoekt hebben ze. ik raad andere gamers ook aan om een kijkje te nemen in deze winkel.

Alle openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Game Mania

Contact

Harlingersingel 3
8913 CJ, Leeuwarden

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 8397 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief