V&D, Maastricht

  • Grote Staat 5
  • Op Grote Staat 5 in Maastricht zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Mango, HEMA en Miss Etam.

    Lees meer
  • Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Grote Staat 5 in Maastricht zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Mango, HEMA en Miss Etam.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews V&D in Maastricht

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over V&D in Maastricht. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


V&D betekent voor mij: Vriendelijk ...

7.5 10

V&D betekent voor mij: Vriendelijk & Doordacht. Ik kom er graag.

Man

Onpersoonlijke inrichting waar niet altijd...

7.5 10

Onpersoonlijke inrichting waar niet altijd iemand je behulpzaam kan zijn. Doorgaans lang zoeken, het is niet altijd duidelijk hoe de aanbiedingen in elkaar zitten. Edoch vaak wel gezellig.

Man

Het personeel is ongeinteresseerd. De winkel...

7.2 10

Het personeel is ongeinteresseerd. De winkel moet veel beter ingericht worden, op het moment is het te chaotisch. Dit komt goedkoop over.

Vrouw

Een heel gezellige winkel en je kunt er voor...

9.3 10

Een heel gezellige winkel en je kunt er voor veel terecht, van kleding tot cado'tjes

Vrouw

V&D heeft leuke merken, maar de opstelling in...

9.5 10

V&D heeft leuke merken, maar de opstelling in de winkel blijft een beetje behelpen: de shop-in-shops zijn duidelijk afgescheiden, maar daardoor komen hun eigen merken soms niet goed uit de verf. Zeker de chocolade en bonbons van eigen makelij zijn verrukkelijk en ook de eigen tassencollectie is super.

Vrouw

Contact

Grote Staat 5
6211 CT, Maastricht

Categorieën

Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, Muziek, Films & Games, Damesmode, Elektronica, Herenmode, Lingerie & Ondergoed, Sport, Woondecoratie, Hobby, Mode accessoires

V&D

V&D logo In Nederland bevinden zich 64 V&D winkels die verspreid zijn over 59 plaatsen. In totaal zijn er 619 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.6.

Bekijk alle V&D winkels