Game Mania, Venlo

8.5
248 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Personeel
  9.3
 • Assortiment
  8.5
 • Service
  9.3
 • Aanbiedingen
  7.8
 • Klaasstraat 27
 • Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon. Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Game Mania in Venlo

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Game Mania in Venlo. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Kennis van zaken, zeer vriendelijke...

9.5 10

Kennis van zaken, zeer vriendelijke medewerkers. Wijzen je op het gebruik van acties waar je mogelijk niet van wist. Als je er vaker komt zijn ze op de hoogte van je smaak en wijzen je altijd op special editions. Heb ze ook vaker goed advies horen geven aan klanten die geen kennis van zaken hebben. Ze proberen dan de juiste game/console bij de klant te zoeken en niet perse de duurste game/console.
Ook wanneer je een game zoekt geven ze aan dat ze hem ook used hebben (en dus goedkoper).

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Pre...

8.3 10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Pre orders liggen altijd netjes klaar.

Ik heb vaak in game mania Venlo games gekocht...

8.5 10

ik heb vaak in game mania Venlo games gekocht en het bevalt me hoeveel games erin zitten. maar jammer genoeg niet alle games die ik wou, alles is daar goedkoper dan in websites of andere gamewinkels. ik ben erg tevreden met Game mania Venlo

Als er iets niet op vooraad is word het...

9.0 10

als er iets niet op vooraad is word het gewoon uit een andere vestiging bestelt super service

De winkel is heel erg mooi ingedeeld. Het...

8.3 10

De winkel is heel erg mooi ingedeeld. Het personeel dat in deze vestiging werkt is heel erg vriendelijk, maar een ding er mogen wel eens een paar aanbiedingen op grote spellen, zoals F1 2016 of FIFA 17. De game mania in Venlo is een hele leuke, en vrij goedkope winkel.

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Game Mania

Contact

Klaasstraat 27
5911 JN, Venlo

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Merken

PLAYSTATION 3, XBOX 360, Wii, PS VITA, PSP, 3DS, PC, PLAYSTATION 2

Categorieën

Muziek, Films & Games

Game Mania

Game Mania logo In Nederland bevinden zich 89 Game Mania winkels die verspreid zijn over 85 plaatsen. In totaal zijn er 7339 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Game Mania winkels

Omschrijving

Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘Used Games’ assortiment aan met recente én retrogames en dit allemaal met volledige garantie. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Een andere belangrijke troef is het spaarsysteem waarmee je punten kan sparen voor een waardebon.
Kijk ook eens op www.gamemania.eu voor de nieuwste releases.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief